WC szerelés Pécs területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz a legjobb szakembereink közül, akik közül 67 vízvezeték szerelő áll rendelkezésre Pécsen és környékén. Az árak 9800-18500 Ft/db között változnak, azonban minden árajánlat valós és megbízható. A Qjob segítségével könnyedén megtalálhatod az ideális szakembert a wc szereléshez! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki. Egyszerűen ossz meg velünk a feladatot, és mi azonnal kapcsolatba lépünk a szakemberekkel, akik árajánlattal fognak jelentkezni. A szakemberek profiljait összehasonlíthatod, elolvashatod mások véleményét róluk, és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES és könnyen kezelhető! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a wc szerelés feladatát! Áraink versenyképesek, és garantáljuk, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Az árak az intervallumokban 9800-18500 Ft/db között változnak, a pontos ár pedig a feladat bonyolultságától és időtartamától függ.

12 vízvezeték szerelő most online

József

József

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Dancs

Dancs

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

13000 - 24500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Pécsen!

Duguláselhárítás Magasnyomású Womás Technológiával Budapest Összes Kerülete és Pest Megye. Duguláselhárítás Budapesten és Vonzáskörzetében 0-24 a Hét Minden Napján Hívjon Minket. Gyors Problémafeltárás. Azonnali Megoldás. Villám-kiszállás.

  • WC szerelés

    4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden van

Barnabás
2 éve

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva.

  • WC szerelés

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szuper

Zsolt
2 éve

99% egyezés a Csarnok Tervezés. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csarnok Tervezés keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo...

  • WC szerelés

    5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedves , hozzáértő emberek! Legközelebb is itt vásárolok 👍

János
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: WC vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel?

A WC vízkőtelenítése otthoni módszerekkel lehetőséget ad arra, hogy spóroljunk a szakemberi szolgáltatások árán. Azonban, ha a vízkő eltávolítása nem megfelelően történik, az okozhat további problémákat, amelyek drágábbak lehetnek a javításuk során. Ezért ajánlott szakemberrel végeztetni a WC vízkőtelenítését, amely általában 10 000-20 000 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a WC cseréje?

A WC cseréjének ára általában függ az adott típustól és a munka nehézségétől. Átlagosan a WC-k ára 10 000 és 50 000 forint között mozog, míg a munkadíj általában 10 000 és 30 000 forint között van. Tehát összességében az árak 20 000 és 80 000 forint között lehetnek. Azonban pontos árajánlatot csak a szakember tud adni a helyszíni felmérés után.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem jön meleg víz a WC-ből, miközben más helyeken rendben van a melegvízellátás?

Valószínűleg a WC-hez tartozó melegvízvezeték szivárog vagy el van dugulva. Ajánlom, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a problémát és szükség esetén javítja a melegvízellátást. Az árak változóak lehetnek, de általában a szivárgás vagy dugulás javítása 10 000-20 000 forintba kerülhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a WC szivárgásának helye a wc tartályban?

A WC szivárgásának helye a wc tartályban a tömítésnél található, amely általában a tartály alján található. Ajánlott minőségi tömítőgyűrűt használni, amely ára általában 500-1000 forint között van. Ha a szivárgás továbbra is fennáll, javasoljuk egy szakember felkeresését.

Olvas