Teljes körű fürdőkád felújítás Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőkádat és élvezd a luxus érzést otthonodban! Szakembereink garantálják a minőségi felújítást, amelynek eredményeként újra élvezheted a kényelmes és stílusos fürdőszobát. Válassz szolgáltatásaink közül, amelyek közé tartozik a kád felújítása, festése, vízkőtelenítése és javítása. Az árak intervallumokban mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és méretű kádra van szükséged. Ne habozz, kérj ajánlatot most és élvezd a tiszta és modern fürdőszobát, amely örömet szerez minden nap!

10 szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Ákos

Ákos

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

12600 - 23600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat Pécsen!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás.

  • Fürdőkád felújítás

    2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves eladók, kedvező árak.

György
3 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk!

  • Fürdőkád felújítás

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ár

Benedek
3 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

  • Fürdőkád felújítás

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ami kellett, itt mindíg megkaptam. Jóval olcsóbb mint pl. az OBI!! Szombaton is nyitva, ami nagy előny! Szerelvényel csövek, különböző csőrendszerek, és hozzájuk az idomok is kaphatóak!!! Szivattyúk, kerti csapok szintén megvehetőek itt!

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád felújításhoz! Percek alatt érkeznek az árajánlatok az ellenőrzött, helyi szakemberektől, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád felújítási szolgáltatásokat, fürdőkád felújítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módon lehet a fürdőkád víznyomását szabályozni?

A fürdőkád víznyomását a csaptelepen található szeleppel lehet szabályozni. A szelep elforgatásával lehet csökkenteni vagy növelni a víznyomást.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú vízkövesedés-eltávolítót ajánlasz a fürdőkádhoz?

A fürdőkádhoz a legjobb vízkövesedés-eltávolító az, amelynek hatóanyaga citromsav vagy ecetsav, mivel ezek hatékonyan oldják a vízkövet és nem károsítják a kád felületét. Ajánlom például a citromsavas vízkőoldót vagy az ecetsavas permetet. A rendszeres használatukkal elkerülhető a makacs vízkőlerakódások és a kád felületének károsodása.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen színt és mintát válasszak a fürdőkádhoz?

A fürdőkád színe és mintája a személyes preferenciáktól függ, de fontos figyelembe venni a fürdőszobában meglévő többi elem színét és stílusát is. Ha a fürdőszobában már erős minták és színek dominálnak, akkor érdemes egyszerűbb és letisztultabb fürdőkádat választani, míg a visszafogottabb fürd

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tartsam karban és tisztán a fürdőkádomat?

A fürdőkád tisztán tartása érdekében hetente legalább egyszer mossuk ki az oldalait és az alját egy ecetes víz oldatával, majd öblítsük le. Ha a kád koszos vagy elszíneződött, akkor használjunk speciális fürdőkád tisztítószert vagy citromsavat. Fontos, hogy ne hagyjunk állni a kádban szappan- vagy habmaradványokat, mert ezek elszínezhetik a felületét. A kád

Olvas