Fürdőkád tisztítása Pécsen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját a legjobb szakemberrel Pécsen! Válassza szolgáltatásunkat, amely egyedülálló értékajánlattal rendelkezik. Célunk, hogy maximális elégedettséget nyújtsunk ügyfeleinknek, ezért a legjobb minőségű tisztítószereket és eszközöket használjuk. Áraink rugalmasak és függenek a fürdőkád méretétől és állapotától. Az árak tartománya 10.000-20.000 Ft között változik. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a tiszta és friss fürdőkád nyújtotta élményt.

11 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

2200 - 4200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Pécsen!

30 Nap Garanciával, Professzionális Eszközökkel. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

  • Fürdőkád tisztítása

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Tivadar
2 éve

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia. Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. 0-24.

  • Fürdőkád tisztítása

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy gázkazán átvizsgálásához hívtam őket. A szerelőnek megemlítettem, hogy a használati vizet nem melegíti fel megfelelően a kazán. Kicsit vizsgálódott és megállapította, hogy a környékünkön rosszul vannak szigetelve a csövek és a túlságosan kihűlt vizet nem tudja a kazán felmelegíteni. A kazánt kiporszívózta, majd elkért több 10e Ft-ot. Majd 2 hét múlva már egyáltalán nem melegített a kazán, ezért másik szerelőt hívtunk, aki megállapította, hogy egy pár ezer forintos alkatrészt cserélni kell. Azóta tökéletes a kazán. A leginkább dühítő, hogy a második szerelő a két kiszállással és az alkatrész árával együtt is kevesebbet számlázott!

Attila
3 éve

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje, Csaptelepek cseréjét.

  • Fürdőkád tisztítása

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves és vevő centrikus csak ne próbálják a céget telefonon hívni. Az eladó hölgy elöadta hogy a telefon szám nem információ adás céljából van hanem faxként szolgál. Idézem az eladó hölgyet,, ha valaki valamit akár akkor jöjjön be személyesen,,. Ezt hívom én vevő centrikus boltnak, mindenki messziről kerülje el.

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád alját?

A legjobb módszer a fürdőkád aljának tisztán tartására az, hogy rendszeresen használja a vízkő- és szappanlerakódások eltávolítására kifejlesztett tisztítószereket, például a Cif Power & Shine fürdőkád tisztítót, amelynek ára körülbelül 1200 forint. Ha szép megjelenést is szeretne elérni, akkor a fürdőkád aljának tisztán tartására használja a Mr. Proper Magic Eraser szivacsot, amelynek ára körülbelül 900 forint. Az elővigyázatosság érdekében mindig olvassa el a termékek címkéjét és kövesse az utasításokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tudom megszüntetni a fürdőkád kellemetlen szagát?

A fürdőkád kellemetlen szagának megszüntetése érdekében javaslom, hogy ellenőrizze a lefolyót és távolítsa el az esetleges szennyeződéseket (pl. haj, szappanmaradék stb.). Továbbá használjon speciális fürdőkád-tisztítószert, például a Cif Power&Shine Bathroom-t, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és kellemes illatot hagy maga után. Ára általában körülbelül 1000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos karbantartani a fürdőkád csaptelepét?

Azért fontos karbantartani a fürdőkád csaptelepét, mert a vízkövesedés és a rozsda ronthatja az esztétikai megjelenést és rontja a csaptelep működését. A Hansgrohe Metris csaptelepe ideális választás, mivel magas minőségű anyagokból készült és akár 5 év garanciát is vállalnak rá. Az ára körülbelül 50.000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád túlfolyója víztől folyik?

Ha a fürdőkád túlfolyója víztől folyik, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a túlfolyó csövet a dugulás vagy a lerakódás jeleiért. Ha nincs dugulás, akkor a túlfolyószivattyú cseréje lehet szükséges, amely általában 10 000 - 20 000 HUF közötti áron érhető el. Azonban ha bármilyen kétség merül fel, javasoljuk, hogy hívjon szakembert a probléma megoldásához.

Olvas