Kád kibontása Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Bontson ki kádját egyszerűen és problémamentesen a mi segítségünkkel! Találjon megbízható szakembert Pécsen, hogy elvégezze a kád bontását, ami árától függően érhető el 30.000 és 50.000 forint között. Mi biztosítjuk a legjobb ár-érték arányt, valamint a szakértelmet és gyorsaságot, amelyre szüksége van a kád bontásához. Ne várjon tovább, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

11 szakember most online

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

8300 - 15600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Pécsen!

Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Kád kibontása

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben segítőkészek,udvariasak rugalmasak.

Alajos
2 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás. Nincs extra óradíj. Rejtett költségek nélkül. Profi eszközök. Korrekt ár. Garantált eredmény.

  • Kád kibontása

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden van!

Ágoston
2 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

  • Kád kibontása

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ami kellett, itt mindíg megkaptam. Jóval olcsóbb mint pl. az OBI!! Szombaton is nyitva, ami nagy előny! Szerelvényel csövek, különböző csőrendszerek, és hozzájuk az idomok is kaphatóak!!! Szivattyúk, kerti csapok szintén megvehetőek itt!

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik kád kibontása a leggyakoribb problémák megoldására szolgál?

A leggyakoribb problémák megoldására a Hansgrohe Logis kádcsaptelep kibontása javasolt, amely ára átlagosan 25 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért lehet szükség kád kibontására?

Ha a kád elöregedett vagy sérült, akkor szükség lehet a kibontására. Egy új kád telepítése általában 50 000-100 000 forintba kerül Magyarországon. Azonban előfordulhat, hogy a kád kibontása és az új kád telepítése között további javításokra is szükség lehet, ami további költségeket jelenthet. Ajánlott szakember segítségét kérni a kád kibontásához és az új kád telepítéséhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban vízelvezetési probléma merül fel?

Amennyiben probléma merül fel a felújított kád vízelvezetésével, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a kád felújítását végző szakemberrel vagy szervizzel. Az Aquaform kádak esetében a vízelvezető rendszer ára általában 10.000-20.000 forint között mozog, azonban az árak változóak lehetnek a kád típusától és a probléma súlyosságától függően. Az időben történő beavatkozás segíthet elkerülni a további problémákat és javítani a kád teljesítményét.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan válasszak kád kibontására szakosodott szakembert?

Ha kád kibontására szakosodott szakembert keres, javasoljuk, hogy válasszon olyan szakembert, aki tapasztalt és megbízható. Az árak általában eltérőek, ám fontos, hogy ne az ár alapján válasszon, hanem az alapján, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak. Keresse a helyi szakembereket és kérjen tőlük ajánlatot. Olvasson online véleményeket és kérdezze meg a barátait, rokonait is, hogy van-e javaslatuk jó szakemberekre.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Pécsen