Fürdőkád csere Pécs területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját profi szakemberünk segítségével Pécsen! Legyen szó akár régi, elhasználódott kádjának lecseréléséről, akár csak egy frissítőbb, modernebb megjelenésről, nálunk garantáltan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást. Az egyedülálló szolgáltatásunk révén nem csak időt, de akár pénzt is spórolhat, és biztos lehet abban, hogy a választott kád minősége és tartóssága kiemelkedő. Ne habozzon, kérjen árajánlatot még ma, és élvezze a fürdőkád-csere előnyeit! Az árak a kád típusától, méretétől és az anyagminőségtől függnek, azonban biztosak lehetünk abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ár-érték arányt.

11 szakember fürdőkád javító most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

55600 - 104300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Pécsen!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyorsan és megbízhatóan, Önhöz igazodva. Ha...

  • Fürdőkád csere

    6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyors,kiszolgálás!

Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Fürdőkád csere

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben segítőkészek,udvariasak rugalmasak.

Alajos
2 éve

Professzionális házi szennyvíztisztítók tervezése, telepítése garanciával!

  • Fürdőkád csere

    6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek,udvariasak. Eddig vàsàrolt termékekkel nem volt probléma. Az àrazàs is megfelelő.

Árpád
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a legújabb trendek alapján?

A fürdőkád burkolásához és dekorálásához ma számos lehetőség áll rendelkezésre. A legújabb trendek között a márványhatású csempék és padlólapok, valamint az üvegmozaikok és a geometrikus minták népszerűek. Emellett a fa hatású burkolóanyagok is kelendőek, például a gyakori használat mellett sem kopó fa hatású kerámia burkolólapok. A dekorálás során szintén használhatók ezek a burkolóanyagok, valamint a faragott kád lábak és a modern stílusú csaptelepek. Az árak változók, azonban például egy 60x60 cm-es márvány hatású csempe ára körülbelül 5000-8000 forint. A burkolás és dekorálás munkadíja pedig az igényektől, a burkolóanyagtól és a munka mennyiségétől függ.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a fürdőkád beépítéséhez?

A fürdőkád beépítése előtt szükséges a megfelelő hely kiválasztása és előkészítése, valamint a megfelelő méretű és típusú kád beszerzése. A Fa-Bau Kft. kínálatában található AKW MediCare R11 fürdőkád 91 200 forintért vásárolható meg. Az építkezésekhez érdemes szakember segítségét kérni, például a Cser-Patak Kft. vállalja a fürdőkád beépítését alkalmazottakkal, az árak pedig megegyezés alapján kerülnek meghatározásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a helytakarékos fürdőszobákhoz?

A helytakarékos fürdőszobákhoz több típusú kisebb méretű fürdőkád érhető el, például a Ravak Relax Space vagy a Villeroy & Boch Subway Compact modelljei közül lehet választani. Az árak általában 60.000-200.000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell eltávolítani és helyettesíteni a meglévő fürdőkádot újabb, modern káddal?

A meglévő fürdőkádot le kell szerelni, majd az újabb, modern kád beépítése előtt fel kell készíteni a fürdőszobát. A megfelelő kiválasztás érdekében előzetes méréseket kell végezni a helyszínen. A fürdőkád árai változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú és milyen anyagból készült. Átlagosan azonban körülbelül 150-200 ezer forintba kerül egy magas minőségű, modern fürdőkád. Ajánlott szakemberrel végeztetni az ehhez szükséges munkálatokat.

Olvas