Beépíthető wc tartály beépítése Pécsen gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető wc tartály beépítése Pécsen - Válassz 71 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak - 6600-12300 Ft/db, az ár függ a munka nehézségétől. Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és élvezd az ajánlatkérések kényelmét! Kérj árajánlatot és válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert a Pécsen környezetében! Nálunk összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit. Ne habozz, próbáld ki most, a szolgáltatásunk DÍJMENTES!

11 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Pécsen!

Csőtörés elhárítás, vízszerelési munkák korszerű eszközökkel éjjel-nappal.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olcsó nagy választék

Ágoston
3 éve

30 Nap Garanciával, Professzionális Eszközökkel. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos...

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy perces mumunkaert fizettem 30000 Ft közölte velem ha számlát is kérek akkor drágább semmit nem cserelt

Nándor
3 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ami kellett, itt mindíg megkaptam. Jóval olcsóbb mint pl. az OBI!! Szombaton is nyitva, ami nagy előny! Szerelvényel csövek, különböző csőrendszerek, és hozzájuk az idomok is kaphatóak!!! Szivattyúk, kerti csapok szintén megvehetőek itt!

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik beépíthető wc tartálymodell a legkisebb méretű?

A legkisebb méretű beépíthető wc tartálymodell a Geberit Sigma 8cm-es tartálya, amely ára átlagosan 30 000 forint körül mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztítsam a beépíthető wc tartályt?

A beépíthető wc tartály tisztításához javasolt használni a Geberit Sigma Clean & Care tisztítószert, melynek ára átlagosan 4000 forint. A tartályt évente legalább egyszer javasolt tisztítani, ehhez a következő lépéseket kell követni: először ki kell üríteni a tartályt, majd a tisztítószert hozzá kell adni az üres tartályhoz. Ezután hagyjuk hatni a tisztítószert legalább 30 percig, majd öblítsük le a tartályt. A tisztítás során fontos, hogy ne használjunk súrolószert vagy erős tisztítószert, mert az károsíthatja a tartályt.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: beépíthető vagy álló wc tartály?

Az álló WC tartály általában olcsóbb és könnyebben telepíthető, azonban a beépíthető WC tartály esztétikusabb és helytakarékosabb megoldás. Ha a költség nem jelent problémát, akkor a beépíthető WC tartályt ajánlom, mivel hosszú távon jobb befektetésnek bizonyul. Az árak változóak, de általában a beépíthető WC tartályok ára 30 000-50 000 forint között mozog, míg az álló WC tartályok ára 10 000-20 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a beépíthető wc tartály túl magasan töltődik?

A beépíthető wc tartály túl magasan töltődése esetén javasolt ellenőrizni a leeresztő szelepet és a töltő szelep magasságát. A legtöbb esetben a töltő szelep magasságának beállítása megoldja a problémát. Amennyiben ez nem segít, javasolt szakember segítségét kérni. Általában az ilyen problémák megoldása árban 10 000-20 000 forint között mozog.

Olvas