Wc tartály bekötése Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz 74 vízszerelő közül, 2500-4700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a WC tartály bekötéséhez! Nem találsz megfelelő szakembert a WC tartály bekötéséhez? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladatban! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz a szolgáltatásról. Az árak 2500-4700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú WC tartályt szeretnél bekötni. Ne habozz, bérelj fel egy szakembert a Qjob-on, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunk előnyeit!

11 wc tartály csatlakoztatása most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

3000 - 5700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Pécsen!

Női tartalmak és szolgáltatások egy helyen: receptek, horoszkópok, jósprogramok, diéták

  • Wc tartály bekötése

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Mindig van ami kell. Segítőkész a tulaj ami nekem fontos mert nem vagyok szakmabeli.

Péter
3 éve

Keressen bátran, ha pontos, megbízható vízszerelőt keres teljes elégedettségi garanciával!

  • Wc tartály bekötése

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon meg vagyok elégedve

Simon
3 éve

Számlával és garanciával vállalunk duguláselhárítást, tisztítást. Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás Budapest egész területén.

  • Wc tartály bekötése

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szieszta PB palackos kályhát vittem a cegvezetohoz 1 hét után atvettem, nyilván kipróbálás nélkül. 15 e ftert. Otthon kiprobalva nem működik. Telefonomra azt mondja a cég égető, gyufa al próbáljam a piezo helyett. 1 alkalommal sikerült begyujtani, apró gyujtolanggal, 2 percig égett tele palack ellenére. Azóta lehetetlen üzemeltetni. Dilettáns, lehuzos cég. Felejtős!!!

Fülöp
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen víznyomásra van szükség a wc tartály megfelelő működéséhez?

Ahhoz, hogy a wc tartály megfelelően működjön, általában legalább 1,5 bar víznyomásra van szükség. Azonban ezt a pontos értéket a tartály típusa és a gyártó ajánlása alapján kell meghatározni. A wc tartályok ára általában 10 000 és 50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típust választunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem záródik a wc tartály töltő szelepe?

Valószínűleg a wc tartály töltő szelepének meghibásodása okozza a problémát. Ajánlott a Fluidmaster 400AH típusú szelepet beszerezni, amely ára kb. 4000 forint. Ha nem értesz a javításhoz, javasoljuk, hogy hívj szakembert a javításhoz.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: falra szerelt vagy álló wc tartály?

A falra szerelt wc tartály a jobb választás, mivel takarékosabb, helytakarékosabb és esztétikusabb, például a Geberit Duofix Sigma 12 cm-es falra szerelt tartály 56 900 forintért vásárolható meg.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végezheti el a wc tartály bekötését?

A wc tartály bekötését legjobban egy szakember, mint például egy vízvezeték-szerelő végezheti el. Általában a szolgáltatók által kínált árak 10 000 és 20 000 forint között mozognak, azonban ez változó lehet a munka bonyolultságától és a régi rendszer állapotától függően. Fontos, hogy csak megbízható és tapasztalt szakembert válasszunk a munkára.

Olvas