Teljes körű wc tartály javítás Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válassz 70 vízszerelő közül, árak 7200-13500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a WC tartály javítására! Keresel szakembert a WC tartály javításához Pécsen és környékén? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on egyszerűen megoszthatod velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez díjmentesen! Az árak a WC tartály javításának típusától függnek, de az árak 7200-13500 Ft/db között mozognak. Ne habozz, válassz minket és hagyd, hogy a legjobbak dolgozzanak a WC tartályodon!

10 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Pécsen!

30 Nap Garanciával, Professzionális Eszközökkel. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

  • Wc tartály javítás

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Tivadar
2 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás. Nincs extra óradíj. Rejtett költségek nélkül. Profi eszközök. Korrekt ár. Garantált eredmény.

  • Wc tartály javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden van!

Ágoston
2 éve

Megtervezzük a vezetékeket, segítünk az engedélyeztetésben és a földmunkában egyaránt! Tervezés, bekötés, és tereprendezés profin. Gyorsan és precízen vezetjük be a csatornáját!

  • Wc tartály javítás

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Komoly, megbízható kereskedő!:-D

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy javíthatom meg a wc tartály hangos működését otthon?

A wc tartály hangos működésének javításához javasoljuk a következő lépéseket: ellenőrizze a töltő szelepet és a leeresztő dugót, hogy megfelelően záródnak-e és nincsenek-e sérülések. Ha ezek rendben vannak, akkor cserélje ki a töltő szelep membránját vagy az egész szelepet, ha szükséges. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor a tartályban lévő tömítések cseréje is szükséges lehet. Az árak változóak, de a töltő szelep membránja általában 1000-2000 forint, az egész szelep pedig 2000-5000 forint lehet. A tömítések ára szintén változó, de általában 500-2000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy állítsam be a megfelelő víznyomást a wc tartályban?

A wc tartály víznyomásának beállításához először ellenőrizze a tartályban lévő vízszintet. Ha alacsony, akkor állítsa be a vízszintet a tartályban lévő úszó szeleppel. Ha a víznyomás továbbra is alacsony, akkor ellenőrizze a vízvezeték nyomását és a wc tartály vízbevezető csövét. Ha ezek rendben vannak, akkor a wc tartály belső szerkezetének cseréje lehet szükséges. A wc tartály belső szerkezetének ára általában 2000-5000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy javíthatom meg a wc tartály hangos működését szakember segítsége nélkül?

A wc tartály hangos működésének javítása érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze a töltő szelepet és a leeresztő gombot. Ha a töltő szelep meghibásodott, cserélje ki az új Fluidmaster 400AH típusú szelepre, amely ára körülbelül 5 000 forint. Ha a leeresztő gomb meghibásodott, akkor cserélje ki az új Geberit Impuls380 típusú gombra, amely ára körülbelül 6 000 forint. Ha ezek az intézkedések nem javítják a problémát, akkor javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért változik a wc tartály víznyomása használat közben?

A wc tartály víznyomása használat közben azért változik, mert a víznyomás a vízvezetékben ingadozik, ami befolyásolja a tartályba érkező víz mennyiségét. Emellett a tartályban lévő vízszint is változhat a leeresztő szelep működése miatt. Ha a probléma gyakori és zavaró, érdemes lehet egy víznyomás-szabályozó szelep beszerzése és beépítése, ami általában 10.000-20.000 forintba kerül.

Olvas