Teljes körű wc hátsó gumi cseréje Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC hátsó gumicsere szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozol együtt, akik valós árajánlatokat adnak 4600-8600 Ft/db áron. Pécsen környékén bérelhetsz fel tőlünk szakembereket, akik gyorsan és hatékonyan megoldják a problémádat. Nincs más dolgod, mint keresni minket a Qjob-on és megosztani velünk a feladatot. Mi pedig garantáljuk, hogy a legmegfelelőbb szakemberekkel állunk rendelkezésedre. Profiljukat, visszajelzéseiket és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél. És ami a legjobb, mindezt DÍJMENTESEN teheted meg! Ne habozz, válassz minket, hogy biztos lehess a minőségi szolgáltatásban és az ár-érték arányban!

10 szakember most online

András

András

erdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Pécsen!

Mosógépek és mosogatógépek bekötése szifonba. Bojler cseréje, bekötése. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak. Utalási lehetőség. Nyugdíjas kedvezmény. Precíz munkavégzés.

  • Wc hátsó gumi cseréje

    4500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Amit kértem mindent kaptam.

István
3 éve

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást! Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csőtöréselhárítás, Kamerás csődiagnosztika.

  • Wc hátsó gumi cseréje

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nem ismerem

Marcel
2 éve

Telekhatáron Belüi Közmű rákötés Főlmunkával Terv készítés engedély Ügyintézés

  • Wc hátsó gumi cseréje

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Fűtőbetétet vásároltam vízmelegítőhöz ami két nap alatt teljesen szétégett. Amikor visszavittem az eladó azt mondta, hogy kizárt ez a fajta meghibásodás, de felírja a számomat és a bevizsgálás után visszajelez,hogy mi történt a betéttel. na ezt azóta is várom.

Benedek
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc hátsó gumi cseréje közben Pécsen