Elektromos tűzhely javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 háztartásigép szerelő közül! Korrekt elektromos tűzhely javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

David

David

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektromos tűzhely javítás Pécsen?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Elektromos tűzhely javítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon készséges ügyintézés és szervíz, jó áron.

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Szoftveres javítások. Akkumulátor csere. Töltés javítás.

 • Elektromos tűzhely javítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Másnapra megjavították a TV készülékemet! Ráadásul eső áztatta állapotban vittem be! Azonnal szétszedték kiszáradni! Köszönöm!

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Országosan. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.
 • Elektromos tűzhely javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szuper gyorsak, megjavították a kvfőzőnket mely azóta finomabb kávét főz, mint valaha. ;)

Gabi Kohi
2 éve

Pécs dolgozom, megyében is! Bármilyen típusú gázkészülékkel, kazánnal, cirkóval boldogulunk! Minden munkánkra 1 éves garanciát adunk! Hívj minket bizalommal! Gázkészülék szerelés. Gázkészülék javítás.

 • Elektromos tűzhely javítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Három helyen utasították el a telefonom javítását, ezután találtam rá erre a szervízre. Itt minden probléma nélkül, szerencsémre azonnal vállalták a készülék javítását. Egy óra múlva átvehettem a telefont, amit azóta is gond nélkül használok.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Elektromos tűzhely javítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő elektromos tűzhely javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektromos tűzhely javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az elektromos tűzhely javítás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Háztartásigép Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Pécsen?

Jelenleg 12 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÁMIA BEVONAT szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk háztartásigép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: kerámia bevonat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható járműfényező a kerámia bevonat mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: háztartásigép szerelő?

Ha profi járműfényező segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kerámia bevonat és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas