Sütő javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 háztartásigép szerelő közül! Korrekt sütő javítás árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sütő javítás Pécsen?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Norbert vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő

 • Sütő javítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész profi szakemberek Baráti árakon

Tisztelt megrendelők! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Szerviz futár. Akár 1 Órán Belül.

 • Sütő javítás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

1 napon belül elkészült a TV. Gyors, pontos, kedves, segítőkész szakember, csak ajánlani tudom!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon minket, ha kávégépének felújításra, szervizelésre vagy karbantartásra van szüksége!

 • Sütő javítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Maximálisan segítőkészék, kedvesek és gyorsak! Köszönöm szépen!

Károly vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1...

 • Sütő javítás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ha lehetne, nullát adnék a nem teljes körű tájékoztatásért a munkafelvételt illetően. A tisztelt úr elhallgatta, hogy kemény 4500 Ft-ba kerül a bevizsgálás, amikor azt kértem, hogy mondjon egy ...tól-...ig árat. Szánalmas!

Matt D.
2 éve

A megoldások embere vagyok. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Minőségi Alkatrészek. Élettartam Garancia. Akár 1 Órán Belül. Árgarancia. Magas szakértelem. Szerviz futár.

 • Sütő javítás

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, korrekt, udvarias, megbízható és nagyon jó szaktudású szakember. A mosógépet és a mosogatógépet is tökéletesen és gyorsan megjavította, tanácsokkal is ellátott (a gépek megfelelő használatáról).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő sütő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sütő javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a sütő javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Pécsen?

Jelenleg 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰSZERFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: műszerfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi háztartásigép szerelő?

Egy jó autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha a legjobb autóvillamossági szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A műszerfal javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas