Elektromos sütő javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 háztartásigép szerelő közül! Korrekt elektromos sütő javítás árak — 3800-7100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 háztartásigép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektromos sütő javítás Pécsen?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Minőségi szerelés. Kedvező áron, gyorsan javítjuk meg elromlott eszközét!

 • Elektromos sütő javítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors javítás. Másnapra kész volt amit javításra vittem.

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Elektromos sütő javítás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hét folyamán emailen keresztül vettem fel a kapcsolatot velük, készséggel válaszoltak a problémámra, segítőkészek voltak! Amikor bevittem a hibás dualsensem (analóg drift), rögtön kicserélték egy teljesen újra, nagyon kedvesek és gyorsak voltak!Profik, minden a megbeszéltek szerint történt, bátran ajánlom mindenkinek a szolgáltatásukat!

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most! Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását, üzembe helyezését korrekt áron.

 • Elektromos sütő javítás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Képernyő cserére vittem a telefonomat. Két óra múlva már mehettem is volna érte. Tökéletes munka lett. Nagyon segítőkészek és még a dolgukat is értik. Kedvező árak! Melegen ajánlom😌

Üdvözlöm! Várjuk hívását Minden nap 07:00 és 20.00 között.

 • Elektromos sütő javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

DeLonghi karos kávéfőzőmet vittem be javításra. Profin feltárták a hibát, és adtak ajánlatot a javításra. Megbízható kezekbe került a gépem. Másoknak is ajánlom +++

Kedves érdeklődő! Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. 27 éves szakmai múlttal. Egyeztetéssel 1 óra alatt. hívjon, nem fog csalódni.

 • Elektromos sütő javítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb emberek A legjobb szerelők A legjobb beszélgető partnerek A legszimpatikusabb csapat És én köszönöm :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő elektromos sütő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektromos sütő javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen az elektromos sütő javítás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓRIASZTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő ezzel a munkával bízható meg: autóriasztó javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő az autóriasztó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha háztartásigép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas