Elektromos sütő szerelés szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 háztartásigép szerelő közül! Korrekt elektromos sütő szerelés árak — 7200-13500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Marius

Marius

Еrdekel.

Mate

Mate

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektromos sütő szerelés Pécsen?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Balázs vagyok. Az alkalmazás lehetővé teszi az összes alapvető funkció és még sok más kezelését. 3D Air Flow technológia az egyenletes levegőelosztásért és kényelemért.

 • Elektromos sütő szerelés

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors szakszerű személyre szabott kiszolgálás .

Endre, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit.

 • Elektromos sütő szerelés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Mobiltelefonomat javíttattam náluk, amit nagyon gyorsan és gyári minőségben hoztak helyre. A kompetens technikusaiknak köszönhetem, hogy szinte egy új készüléket foghatok most a kezemben. A segítőkész és kedves ügyfélszolgálat tette az élményt teljessé.

Célunk az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangjának elterjedése. Tartalmainkkal szeretnénk hozzájárulni a tudatosabb és fenntarthatóbb élethez. Pénzt és időt takarít meg. Független labortesztek. Akkreditált laborból. Reklámmentes.
 • Elektromos sütő szerelés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Hihetetlenül korrekt, profi segítőkész hozzáállás jellemzi őket. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az egyik legjobbak ha nem a legjobbak.

Mihály vagyok. Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Közel 30 év tapasztalat.

 • Elektromos sütő szerelés

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyors kiszolgálás, profi munka, cuki kutyus :)

A megoldások embere vagyok. Precíz munkavégzés, rövid határidővel, kiszállás akár hétvégén is. Hívjon Most! 40+ éve...

 • Elektromos sütő szerelés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Egyet nem értek, ha kérem a szerviz munkát úgy, hogy ne darálják le a telefonom, akkor az értetteln kolléga, milyen inditatásból mondja, hogy akkor nem szervizelik a telefonom?! Kérek egy szolgáltatást, de mint fogyasztó, van egy kérésem, milyen az, hogy ha beleírom, egyáltalán nem szükséges nekem a frissítés és a darálás, miért kéne elfogadnom. Ügyfélszolgálatos lefele néz, nem néz bele a szemébe az embernek, miköhben hozzá beszél... gratula! Faragatlan...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő elektromos sütő szerelés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektromos sütő szerelés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az elektromos sütő szerelés átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Pécsen?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKULCS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő munkával bízható meg bátran: autókulcs javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy profi autóvillamossági szerelő az autókulcs javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: háztartásigép szerelő?

Ha profi autóvillamossági szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autókulcs javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas