Hajdú bojler hőfokszabályzó csere szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 bojler szerelő közül! Korrekt hajdú bojler hőfokszabályzó csere árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 bojler szerelő most online

Geza

Geza

Еrdekel.

Mate

Mate

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hajdú bojler hőfokszabályzó csere Pécsen?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Minőségi szerelés. Kedvező áron, gyorsan javítjuk meg elromlott eszközét!

 • Hajdú bojler hőfokszabályzó csere

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors javítás. Másnapra kész volt amit javításra vittem.

Endre, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit.

 • Hajdú bojler hőfokszabályzó csere

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Mobiltelefonomat javíttattam náluk, amit nagyon gyorsan és gyári minőségben hoztak helyre. A kompetens technikusaiknak köszönhetem, hogy szinte egy új készüléket foghatok most a kezemben. A segítőkész és kedves ügyfélszolgálat tette az élményt teljessé.

Gyula, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron. Korrekt ár gyors munka. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek. Ingyenes kiszállás.

 • Hajdú bojler hőfokszabályzó csere

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Egy elektrolux rúdporszivó aksija megadta magát kb. 3 év alatt. Ki szerettem volna cseréltetni az akkumulátort, ehelyett a komplett morzsaporszívó rész cseréjét ajánlották, amihez előleget kértek(e-mailben) . Próbáltam felhívni őket telefonon, hogy esetleg elutalhassam az előleget(karanténban voltunk), de nem vették fel a telefont. A karantén lejárata után felkerestem a szervíz. Sok mindenben nem voltegy a véleményünk, végül a kifogásaim annyira felháborították, nem fogadta el az előleget, és nem segített a belső rész megrendelésében. Ezek után le kell azt is írnom, hogy az elektrolux hűtőszekrényünk javításához is hívtuk őket több éve, amire csak annyit mondtak, kuka. Más megcsinálta, azóta is működik.

Tisztelt Érdeklődő! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most!

 • Hajdú bojler hőfokszabályzó csere

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Macbook Pro-mat meggyógyították. Elromlott a trackpad és a billentyűzet is már kezdett lassú lenni. Először telefonon egyeztettünk, de a személyes találkozóra mindenképpen sort kellett keríteni. Miután megállapították a problémát, elmondták, hogy mi várható. Ez szombaton volt. Pénteken hívtak, hogy mehetek a készülékért. A telefonon megjelölt összeget fizettem. Köszönöm a segítséget! Az ott dolgozó urak is, de a Főnökasszony különösen kedves! :-)

Üdvözlöm! Várjuk hívását Minden nap 07:00 és 20.00 között.

 • Hajdú bojler hőfokszabályzó csere

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

DeLonghi karos kávéfőzőmet vittem be javításra. Profin feltárták a hibát, és adtak ajánlatot a javításra. Megbízható kezekbe került a gépem. Másoknak is ajánlom +++

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő hajdú bojler hőfokszabályzó csere közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hajdú bojler hőfokszabályzó csere: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a hajdú bojler hőfokszabályzó csere átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bojler szerelőt Pécsen?

Most 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉK FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek bojler szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha szükséged van erre: fék felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bojler szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: bojler szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fék felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas