Hűtőszekrény ajtó javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény ajtó javítás árak — 5500-10400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 hűtőgép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény ajtó javítás Pécsen?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása. Beüzemeléssel, karbantartással, alkatrészek beszerzésével állunk rendelkezésére. Ipari fűtéstechnika. Kiváló szervizhálózat. Egyedi termékek gyártása.
 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt és gyors állapotfelmérés. Szívesen ad tanácsokat. Csak ajánlani tudom!

Üdvözlöm a profilomon. Főzőlap szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Budapesten és környékén. 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos,készséges.

Üdvözlöm! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. MInden hívást felveszünk. Telefonos konzultáció.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesen, udvariasan fogadott, viszonylag hamar feltárta a hiba okát, megfelelő tájákoztatást adott ( LG tv Háttér világítással ) másnapra el is készült a tv javításával. Bátran ajánlom mindenkinek.

Tisztelt Érdeklődő! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. Több mint 15 féle típust javítunk. Krups kávéfőző szerviz. Jura szakszerviz. Kávégép tisztító tabletta.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Jók korrektek,gyorsak,csak ide járok amikor ifosom van.

A megoldások embere vagyok. Precíz munkavégzés, rövid határidővel, kiszállás akár hétvégén is. Hívjon Most! 40+ éve...

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Egyet nem értek, ha kérem a szerviz munkát úgy, hogy ne darálják le a telefonom, akkor az értetteln kolléga, milyen inditatásból mondja, hogy akkor nem szervizelik a telefonom?! Kérek egy szolgáltatást, de mint fogyasztó, van egy kérésem, milyen az, hogy ha beleírom, egyáltalán nem szükséges nekem a frissítés és a darálás, miért kéne elfogadnom. Ügyfélszolgálatos lefele néz, nem néz bele a szemébe az embernek, miköhben hozzá beszél... gratula! Faragatlan...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény ajtó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény ajtó javítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a hűtőszekrény ajtó javítás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Pécsen az autó lökhárító fényezés szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Pécsen?

Most 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost keresned amennyiben a következőre van szükséged: autó lökhárító fényezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy jó karosszéria lakatos az autó lökhárító fényezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: hűtőszekrény ajtó javítás?

Az Autó lökhárító fényezés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy karosszéria lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas