Orion mosogatógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 mosogatógép szerelő közül! Korrekt orion mosogatógép szervíz árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosogatógép szerelő most online

Nandor

Nandor

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Levente

Levente

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az orion mosogatógép szervíz Pécsen?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Balázs vagyok. Az alkalmazás lehetővé teszi az összes alapvető funkció és még sok más kezelését. 3D Air Flow technológia az egyenletes levegőelosztásért és kényelemért.

 • Orion mosogatógép szervíz

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors szakszerű személyre szabott kiszolgálás .

Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Minőségi eszközök. Gyorsan rövid határidővel.
 • Orion mosogatógép szervíz

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a precíz és szép munkát nekik! A laptopomat leejtettem és eltörött a zsanérja, nem lehetett kinyitni. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, nagyon meg volt elégedve. Amikor bevittem mindent elmondtak és mutattak, felkészítettek rá hogy nem lesz a régi, ahhoz képest nagyon szépen helyre hozták, persze nem tökéletes, de miért ejtettem le. Funkciója azóta is jó, bírja a gyűrűdést, és aki nem tudja hogy javítva volt észre se veszi. Ez majdnem egy éve így van. Köszönöm hogy nem kellett új gépet vennem és hogy ilyen kedvesek voltatok!

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Gitár Javítás Budapest. Non-stop információ. A teljes áttekintés. Web, képek és videó.

 • Orion mosogatógép szervíz

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szimpatikus, humoros, nagy tapasztalttal.

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most! Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását, üzembe helyezését korrekt áron.

 • Orion mosogatógép szervíz

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Képernyő cserére vittem a telefonomat. Két óra múlva már mehettem is volna érte. Tökéletes munka lett. Nagyon segítőkészek és még a dolgukat is értik. Kedvező árak! Melegen ajánlom😌

Tisztelt Érdeklődő! Alapos, profi munkát vársz el – és mi ezt is nyújtjuk Neked! SOS segítségre van szükséged? Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád! Kérj visszahívást itt!

 • Orion mosogatógép szervíz

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A szakember nem korrekt és megbízhatatlan.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő orion mosogatógép szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Orion mosogatógép szervíz: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen az orion mosogatógép szervíz átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosogatógép Szerelőok - mi alapján válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosogatógép szerelőt Pécsen?

Jelenleg 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosogatógép szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal kereshető meg: hátsó lökhárító fényezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosogatógép szerelő?

Egy megbízható járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: orion mosogatógép szervíz?

A hátsó lökhárító fényezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműfényezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas