Reflex hangszóró javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 hangszóró szerelő közül! Korrekt reflex hangszóró javítás árak — 5500-10400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hangszóró szerelő most online

László

László

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a reflex hangszóró javítás Pécsen?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Reflex hangszóró javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon jó! Gyors átfutás, minden hibátlan - remekül működik! Köszönjük szépen!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Reflex hangszóró javítás

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A feladatot határidőre elvégezték, eredeti cserealkatrészek a gyártótól - teljes mértékben elégedett!

Pavel
2 éve

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Reflex hangszóró javítás

    5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A szakembert mindenre ajánlom, jól ért a gépekhez, mindent elmagyaráz, és nagyon alaposan végzi a javításokat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő reflex hangszóró javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Reflex hangszóró javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a reflex hangszóró javítás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Pécsen a reflex hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést REFLEX HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned ha erre van szükséged: reflex hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hangszóró szerelő?

Egy megbízható hangszóró szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíts, ha hangszóró szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas