Hangfal membrán javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 hangfal szerelő közül! Korrekt hangfal membrán javítás árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 hangfal szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangfal membrán javítás Pécsen?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Hangfal membrán javítás

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Időben megérkezett. Gyorsan beszereltem a felhúzót. Semmi késés, minden gyorsan és tisztán zajlott. Nagyon ajánlom!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Hangfal membrán javítás

    5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A megrendelést gyorsan és szakszerűen hajtották végre. A TV tökéletesen működik. Köszönöm, ez a szakember! :)

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Hangfal membrán javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő hangfal membrán javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangfal membrán javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a hangfal membrán javítás átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Pécsen a hangfal membrán javítás szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Pécsen?

Jelenleg 11 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HANGFAL MEMBRÁN JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk hangfal szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangfal szerelőt keresned ha szükséged van erre: hangfal membrán javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hangfal szerelő?

A jó hangfal szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: hangfal membrán javítás?

A hangfal membrán javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy hangfal szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas