Jbl hangszóró javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl hangszóró javítás árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hangszóró szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Mátyás

Mátyás

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl hangszóró javítás Pécsen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Jbl hangszóró javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon jó! Gyors átfutás, minden hibátlan - remekül működik! Köszönjük szépen!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Jbl hangszóró javítás

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A feladatot határidőre elvégezték, eredeti cserealkatrészek a gyártótól - teljes mértékben elégedett!

Pavel
2 éve

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Jbl hangszóró javítás

    5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A szakembert mindenre ajánlom, jól ért a gépekhez, mindent elmagyaráz, és nagyon alaposan végzi a javításokat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl hangszóró javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jbl hangszóró javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a jbl hangszóró javítás átlagos ára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Pécsen?

Most 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JBL HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek hangszóró szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hangszóró szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: jbl hangszóró javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kérhetjük egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a jbl hangszóró javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha profi hangszóró szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A jbl hangszóró javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas