Jbl bluetooth hangszóró javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl bluetooth hangszóró javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hangszóró szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl bluetooth hangszóró javítás Pécsen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon jó! Gyors átfutás, minden hibátlan - remekül működik! Köszönjük szépen!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A feladatot határidőre elvégezték, eredeti cserealkatrészek a gyártótól - teljes mértékben elégedett!

Pavel
2 éve

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A szakembert mindenre ajánlom, jól ért a gépekhez, mindent elmagyaráz, és nagyon alaposan végzi a javításokat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl bluetooth hangszóró javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jbl bluetooth hangszóró javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a jbl bluetooth hangszóró javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Pécsen?

Jelenleg 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JBL BLUETOOTH HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: jbl bluetooth hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a jbl bluetooth hangszóró javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíts, amikor hangszóró szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas