Hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 hangszóró szerelő közül! Korrekt hangszóró tisztítás árak: 6600-12500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hangszóró szerelő most online

Ákos

Ákos

Еrdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Bálint

Bálint

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangszóró tisztítás Pécsen?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Hangszóró tisztítás

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Időben megérkezett. Gyorsan beszereltem a felhúzót. Semmi késés, minden gyorsan és tisztán zajlott. Nagyon ajánlom!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Hangszóró tisztítás

    5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A megrendelést gyorsan és szakszerűen hajtották végre. A TV tökéletesen működik. Köszönöm, ez a szakember! :)

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Hangszóró tisztítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő hangszóró tisztítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangszóró tisztítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a hangszóró tisztítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Pécsen a hangszóró tisztítás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Pécsen?

Most 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt hívnod ha erre van szükséged: hangszóró tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a hangszóró tisztítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hangszóró szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas