Zanussi mosogatógép szervíz: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 mosogatógép szerelő közül! Korrekt zanussi mosogatógép szervíz árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 mosogatógép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zanussi mosogatógép szervíz Pécsen?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Minőségi szerelés. Kedvező áron, gyorsan javítjuk meg elromlott eszközét!

 • Zanussi mosogatógép szervíz

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors javítás. Másnapra kész volt amit javításra vittem.

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Zanussi mosogatógép szervíz

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hét folyamán emailen keresztül vettem fel a kapcsolatot velük, készséggel válaszoltak a problémámra, segítőkészek voltak! Amikor bevittem a hibás dualsensem (analóg drift), rögtön kicserélték egy teljesen újra, nagyon kedvesek és gyorsak voltak!Profik, minden a megbeszéltek szerint történt, bátran ajánlom mindenkinek a szolgáltatásukat!

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most! Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását, üzembe helyezését korrekt áron.

 • Zanussi mosogatógép szervíz

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Képernyő cserére vittem a telefonomat. Két óra múlva már mehettem is volna érte. Tökéletes munka lett. Nagyon segítőkészek és még a dolgukat is értik. Kedvező árak! Melegen ajánlom😌

Üdvözlöm! Várjuk hívását Minden nap 07:00 és 20.00 között.

 • Zanussi mosogatógép szervíz

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

DeLonghi karos kávéfőzőmet vittem be javításra. Profin feltárták a hibát, és adtak ajánlatot a javításra. Megbízható kezekbe került a gépem. Másoknak is ajánlom +++

Kedves érdeklődő! Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. 27 éves szakmai múlttal. Egyeztetéssel 1 óra alatt. hívjon, nem fog csalódni.

 • Zanussi mosogatógép szervíz

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb emberek A legjobb szerelők A legjobb beszélgető partnerek A legszimpatikusabb csapat És én köszönöm :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő zanussi mosogatógép szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zanussi mosogatógép szervíz: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a zanussi mosogatógép szervíz átlagos díja 7000 - 13200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosogatógép Szerelőok - hogyan válasszunk Pécsen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosogatógép szerelőt Pécsen?

Most 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA FÓLIA ELTÁVOLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosogatógép szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal kereshető meg: karosszéria fólia eltávolítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó mosogatógép szerelő?

Egy jó járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: zanussi mosogatógép szervíz?

A karosszéria fólia eltávolítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműfényezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas