Zárlatos mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 mosógép szerelő közül! Korrekt zárlatos mosógép javítás árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zárlatos mosógép javítás Pécsen?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Zárlatos mosógép javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Pécs dolgozom, megyében is! A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka.

 • Zárlatos mosógép javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Javításra adtam be a telefonomat, ami új korától fogva tokban, fóliával volt védve. Átvételkor döbbentem láttam, hogy a kijelző alatti részen az ezüst festés lejött, elszíneződött. Mikor szóvá tettem, csípőből jött a tagadás, szerintük ők így vették át! Előkerült a szervizes kolléga, aki elismerte, hogy javítás közben lett ilyen, sajnos előfordul. Ha erre a javítás előtt hívják fel a figyelmemet, akkor lehet nem költök rá inkább. A hibát kijelző cserével lehet orvosolni, de az már nem elérhető, így legalább nem kell felajánlani az ügyfélnek. Javítás árából elengedtek egy részt. Amikor leadtam a telót még meg volt a bizalom, falon oklevelek, első helyezések, de hogy a hibát rögtön az ügyfélre hárítom... Sajnálom, de emiatt megy az 1 csillag.

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről. Hibás vagy sérült készülékről adatmentés, adatköltöztetés akár kiszállással is.

 • Zárlatos mosógép javítás

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik, gyorsak,.......... Köszönjük a munkájukat.

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég. Találja meg az otthonába illőt. Itt az ideje, hogy beszerezzen egy szárítógépet. Rövid útmutatónk segít választani. Ideális frissesség. Csúsztatható polcok. Energiatakarékos. Megbízható tárolás.

 • Zárlatos mosógép javítás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó szervíz! Megbízhatóak!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő zárlatos mosógép javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárlatos mosógép javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a zárlatos mosógép javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned ha a következőre van szükséged: futómű beállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a futómű beállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas