Baba-mama fotózás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 49 fényképész közül! Korrekt baba-mama fotózás árak: 9400-17600 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 fényképész most online

Ildikó D.

Ildikó D.

Tudok segíteni.

Lilla N.

Lilla N.

Közeli megoldás.

Péter C.

Péter C.

Érdekel.

Mennyibe kerül a baba-mama fotózás Pécsen?

9400 - 17600 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképészk Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Baba-mama fotózás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pán Kacko bol náš svadobný fotograf a boli sme veľmi spokojní. Prípravy svadbu a v našom prípade posvadobné fotenie bolo veľmi priteľské uvolnené a profesionálne. Krásnou bodkou celého diela bola krásna darčeková krabička s fotografiamy a doladeným USB kľúčom. Detaily robi svadbu a pán Kacko zapadol dokonale. Ďakujeme a odporúčame :)

Tamás
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mi a Demo anyag forgatási helyszínének választottuk. Elég romos helyszínen van az épület, de a hátterek és a tágas tér a kreatív felületek kárpótoltak. Nálunk nagyjából rendben volt a dolog, nagyon rá voltunk Fókuszálva a projektre, de így is feltűnt, hogy a mosdó nagyon büdös volt és cseppet sem bizalom gerjesztő, valamint belül sem tűnt olyan rendezettnek, mint ahogy az oldalon szereplő fotókon. Trükkös volt a sok nehéz bőrönddel felhurcolkodni, de este sötétben jöttünk el és vakon botorkáltunk le a bőröndökkel a lépcsőn, ami igen veszélyes volt. Próbáltunk telefon vakuval világítani, de tele volt a kezünk és többször is megbotlottunk. Nem történt baj, de világítás jól jött volna. Összességében nem rossz választás, de ezeket jobb ha tudja az aki oda megy.

Mihály
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Igazolványképért mentünk. Nem szeretünk fényképezkedni. A tulaj kedvesen, viccesen oldotta a hangulatot. Jól elbeszélgettünk. Türelmesen állt hozzánk. Nem bánta ha csak a negyedik képet választottuk ki. 😊

Fanni
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ha a legjobb nem elég, mert zseniális kell, akkor ő szállítja a megoldást. Alkot, túl a tökéletesen. És mindehhez elég csak azt mondani neki, hogy "Csináld úgy, ahogy gondolod."

László
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A kreatív illetve esküvői fotóinkat készítette. Nagyon segítőkész kreatív fotós rengeteg kiváló minőségű képet készített és bár ez egyáltalán nem állt a szerződésünkben és nem is lett volna feladata de ötleteivel segített az esküvő szervezésében mind az előkészületeknél mind pedig az esküvő folyamán. Mi nagyon hálásak vagyunk neki a munkájáért és ha tudnék 6 csillagot adnék . Ezúton is köszönjük :)

Nikolett
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb döntés volt, hogy Viktort kértük fel a nagy nap megörökítésére. Türelme, profizmusa és rugalmassága egyszerűen tökéletes. Örülök neki, hogy pillanat képek is vannak benne, ami mindent is át ad annak, aki nézi a képeket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztos felkérjük egy két alkalom megerősítésére. Niki és Barni

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész baba-mama fotózás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a raktér burkolás átlagos ára 1800 - 3500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Pécsen?

Jelenleg 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: raktér burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a raktér burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: burkoló?

Ha egy megfelelő burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A raktér burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas