Egy éves szülinapi fotózás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 fotográfus közül! Korrekt egy éves szülinapi fotózás árak — 11600-21800 Ft/csomag. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 fotográfus most online

Nikolett P.

Nikolett P.

Kedvezményt adok

Tamás P.

Tamás P.

Tapasztalt vagyok

Anita K.

Anita K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az egy éves szülinapi fotózás Pécsen?

11600 - 21800 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Egy éves szülinapi fotózás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pán Kacko bol náš svadobný fotograf a boli sme veľmi spokojní. Prípravy svadbu a v našom prípade posvadobné fotenie bolo veľmi priteľské uvolnené a profesionálne. Krásnou bodkou celého diela bola krásna darčeková krabička s fotografiamy a doladeným USB kľúčom. Detaily robi svadbu a pán Kacko zapadol dokonale. Ďakujeme a odporúčame :)

Tamás
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mi a Demo anyag forgatási helyszínének választottuk. Elég romos helyszínen van az épület, de a hátterek és a tágas tér a kreatív felületek kárpótoltak. Nálunk nagyjából rendben volt a dolog, nagyon rá voltunk Fókuszálva a projektre, de így is feltűnt, hogy a mosdó nagyon büdös volt és cseppet sem bizalom gerjesztő, valamint belül sem tűnt olyan rendezettnek, mint ahogy az oldalon szereplő fotókon. Trükkös volt a sok nehéz bőrönddel felhurcolkodni, de este sötétben jöttünk el és vakon botorkáltunk le a bőröndökkel a lépcsőn, ami igen veszélyes volt. Próbáltunk telefon vakuval világítani, de tele volt a kezünk és többször is megbotlottunk. Nem történt baj, de világítás jól jött volna. Összességében nem rossz választás, de ezeket jobb ha tudja az aki oda megy.

Mihály
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Igazolványképért mentünk. Nem szeretünk fényképezkedni. A tulaj kedvesen, viccesen oldotta a hangulatot. Jól elbeszélgettünk. Türelmesen állt hozzánk. Nem bánta ha csak a negyedik képet választottuk ki. 😊

Fanni
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ha a legjobb nem elég, mert zseniális kell, akkor ő szállítja a megoldást. Alkot, túl a tökéletesen. És mindehhez elég csak azt mondani neki, hogy "Csináld úgy, ahogy gondolod."

László
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A kreatív illetve esküvői fotóinkat készítette. Nagyon segítőkész kreatív fotós rengeteg kiváló minőségű képet készített és bár ez egyáltalán nem állt a szerződésünkben és nem is lett volna feladata de ötleteivel segített az esküvő szervezésében mind az előkészületeknél mind pedig az esküvő folyamán. Mi nagyon hálásak vagyunk neki a munkájáért és ha tudnék 6 csillagot adnék . Ezúton is köszönjük :)

Nikolett
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb döntés volt, hogy Viktort kértük fel a nagy nap megörökítésére. Türelme, profizmusa és rugalmassága egyszerűen tökéletes. Örülök neki, hogy pillanat képek is vannak benne, ami mindent is át ad annak, aki nézi a képeket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztos felkérjük egy két alkalom megerősítésére. Niki és Barni

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus egy éves szülinapi fotózás közben Pécsen