Igazolványkép fotózás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 44 fotós közül! Korrekt igazolványkép fotózás árak: 13100-24600 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 fotós most online

László V.

László V.

Tudok segíteni.

Nikolett P.

Nikolett P.

Közeli megoldás.

Tamás P.

Tamás P.

Érdekel.

Mennyibe kerül az igazolványkép fotózás Pécsen?

13100 - 24600 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Igazolványkép fotózás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pán Kacko bol náš svadobný fotograf a boli sme veľmi spokojní. Prípravy svadbu a v našom prípade posvadobné fotenie bolo veľmi priteľské uvolnené a profesionálne. Krásnou bodkou celého diela bola krásna darčeková krabička s fotografiamy a doladeným USB kľúčom. Detaily robi svadbu a pán Kacko zapadol dokonale. Ďakujeme a odporúčame :)

Tamás
2 éve

 • Igazolványkép fotózás

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Servicii foto de inalta calitate

Mónika
2 éve

 • Igazolványkép fotózás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

sehr freundlich, professionell und kompetent, weiter so 😊👍🏻

Ágoston
2 éve

 • Igazolványkép fotózás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Képei alapján választottam Gábort az esküvőnk fotózására 2019-ben. Nem bántam meg a döntésemet, nagyon jó munkát végzett, csodálatos képeket készített. A vendégek visszajelzése is csupa pozitív volt, Gábor mindig ott volt az esemény alatt, de jelenléte sosem volt zavaró vagy tolakodó. Mindezek mellett egy kedves és szórakoztató embert ismerhettünk meg! Ezekután 2021-ben még kétszer voltunk nála fotózáson és most is készülünk menni szeptemberben! Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Marina
2 éve

 • Igazolványkép fotózás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Najbolji po meni!

Flórián
2 éve

 • Igazolványkép fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás

Vivien
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós igazolványkép fotózás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kő kerítés építés: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a kő kerítés építés átlagára 17400 - 32700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Pécsen?

Jelenleg 49 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KŐ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal kereshető meg: kő kerítés építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

Egy megbízható kőműves pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: kőműves?

Ha egy megbízható kőműves segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kő kerítés építés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas