Fotózás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 42 fényképész közül! Korrekt fotózás árak: 2800-5300 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 fényképész most online

Babett K.

Babett K.

Kedvezményt adok

Dóra B.

Dóra B.

Tapasztalt vagyok

Nikolett K.

Nikolett K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fotózás Pécsen?

2800 - 5300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ablakszerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Fotózás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szép munka párosult a kedves kiszolgálással! Köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Magdolna
2 éve

 • Fotózás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, segítőkész kiszolgálás

Szilárd
2 éve

 • Fotózás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Képei alapján választottam Gábort az esküvőnk fotózására 2019-ben. Nem bántam meg a döntésemet, nagyon jó munkát végzett, csodálatos képeket készített. A vendégek visszajelzése is csupa pozitív volt, Gábor mindig ott volt az esemény alatt, de jelenléte sosem volt zavaró vagy tolakodó. Mindezek mellett egy kedves és szórakoztató embert ismerhettünk meg! Ezekután 2021-ben még kétszer voltunk nála fotózáson és most is készülünk menni szeptemberben! Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Marina
2 éve

 • Fotózás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és korrekt

Csilla
2 éve

 • Fotózás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A fotózáson nagyon jókat mosolyogtunk nem csak képek kedvéért hanem mert annyira jó hangulat volt. Nagyon szuper képek készültek immár 3.dik éve. A stúdió hangulatos kialakítású élmény benne lenni. A fotósra meg egyszerűen szavak sincsenek Csilla nagyszerű figyelmes ügyes jó hangulat teremtő hölgy.

Sándor
2 éve

 • Fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás

Vivien
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész fotózás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakkáva javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen az ablakkáva javítás átlagos ára 2500 - 4700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - hogyan választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ablakszerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKKÁVA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek ablakszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ablakszerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: ablakkáva javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ablakszerelő?

A jó ablakszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: ablakszerelő?

Ha profi ablakszerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ablakkáva javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas