Fénykép nyomtatás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 46 fotós közül! Korrekt fénykép nyomtatás árak: 2500-4700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 fotós most online

Zsuzsa K.

Zsuzsa K.

Kedvezményt adok

Attila C.

Attila C.

Tapasztalt vagyok

Sándor K.

Sándor K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a fénykép nyomtatás Pécsen?

2500 - 4700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Fénykép nyomtatás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Birgits Leidenschaft zur Fotografie spiegelt sich in jeder Aufnahme wider! Ein besonderes Erlebnis, ganz spontan und entspannt, war unser Shooting während Yoga im Weingarten am Biohof Klampfer. Danke für dieses Bewahren der Augenblicke 😍

Sándor
2 éve

 • Fénykép nyomtatás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Tolle Fotos, bin begeistert 😊. Vielen lieben Dank, Michele!

Ani
2 éve

 • Fénykép nyomtatás

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerü 1. osztájú képek !!! Teljes megelégedetség

Endre
2 éve

 • Fénykép nyomtatás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Három éve, hogy először dolgoztam Attilával és azóta is több közös projektünk volt már. Mindig maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Pontos, gyors és minőségi munkát képvisel.

András
2 éve

 • Fénykép nyomtatás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Cei mai buni dupa parerea mea

Attila
2 éve

 • Fénykép nyomtatás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kisregényt tudnék írni arról, Gábor mennyire tehetséges fotós. Türelmes, csak rád koncentrál, alkalmazkodik hozzád, mindig az elképzeléseid alapján dolgozik, de egyetlen másodpercig sem felejted el, hogy ő a szakember, aki képes olyan oldaladat is feltárni, amiről azelőtt még csak nem is sejtetted, hogy létezik. Az elején zavarban voltam, de mindössze pár perc alatt elfeledtette velem, hogy nem kell modellnek lennem ahhoz, hogy jól mutassak a képeken. Ehhez egy profi fotós kell. :)

Réka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós fénykép nyomtatás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a tető építés átlagára 1500 - 2900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 49 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: tető építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tető építés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas