Kismama fotózás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 45 fényképész közül! Korrekt kismama fotózás árak: 14600-27500 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 fényképész most online

Enikő M.

Enikő M.

Kedvezményt adok

Mónika T.

Mónika T.

Tapasztalt vagyok

Angelika S.

Angelika S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kismama fotózás Pécsen?

14600 - 27500 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ezermesterek Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Kismama fotózás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pán Kacko bol náš svadobný fotograf a boli sme veľmi spokojní. Prípravy svadbu a v našom prípade posvadobné fotenie bolo veľmi priteľské uvolnené a profesionálne. Krásnou bodkou celého diela bola krásna darčeková krabička s fotografiamy a doladeným USB kľúčom. Detaily robi svadbu a pán Kacko zapadol dokonale. Ďakujeme a odporúčame :)

Tamás
2 éve

 • Kismama fotózás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mi a Demo anyag forgatási helyszínének választottuk. Elég romos helyszínen van az épület, de a hátterek és a tágas tér a kreatív felületek kárpótoltak. Nálunk nagyjából rendben volt a dolog, nagyon rá voltunk Fókuszálva a projektre, de így is feltűnt, hogy a mosdó nagyon büdös volt és cseppet sem bizalom gerjesztő, valamint belül sem tűnt olyan rendezettnek, mint ahogy az oldalon szereplő fotókon. Trükkös volt a sok nehéz bőrönddel felhurcolkodni, de este sötétben jöttünk el és vakon botorkáltunk le a bőröndökkel a lépcsőn, ami igen veszélyes volt. Próbáltunk telefon vakuval világítani, de tele volt a kezünk és többször is megbotlottunk. Nem történt baj, de világítás jól jött volna. Összességében nem rossz választás, de ezeket jobb ha tudja az aki oda megy.

Mihály
2 éve

 • Kismama fotózás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Igazolványképért mentünk. Nem szeretünk fényképezkedni. A tulaj kedvesen, viccesen oldotta a hangulatot. Jól elbeszélgettünk. Türelmesen állt hozzánk. Nem bánta ha csak a negyedik képet választottuk ki. 😊

Fanni
2 éve

 • Kismama fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ha a legjobb nem elég, mert zseniális kell, akkor ő szállítja a megoldást. Alkot, túl a tökéletesen. És mindehhez elég csak azt mondani neki, hogy "Csináld úgy, ahogy gondolod."

László
2 éve

 • Kismama fotózás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A kreatív illetve esküvői fotóinkat készítette. Nagyon segítőkész kreatív fotós rengeteg kiváló minőségű képet készített és bár ez egyáltalán nem állt a szerződésünkben és nem is lett volna feladata de ötleteivel segített az esküvő szervezésében mind az előkészületeknél mind pedig az esküvő folyamán. Mi nagyon hálásak vagyunk neki a munkájáért és ha tudnék 6 csillagot adnék . Ezúton is köszönjük :)

Nikolett
2 éve

 • Kismama fotózás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb döntés volt, hogy Viktort kértük fel a nagy nap megörökítésére. Türelme, profizmusa és rugalmassága egyszerűen tökéletes. Örülök neki, hogy pillanat képek is vannak benne, ami mindent is át ad annak, aki nézi a képeket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztos felkérjük egy két alkalom megerősítésére. Niki és Barni

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész kismama fotózás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakcsere utáni helyreállítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen az ablakcsere utáni helyreállítás átlagos díja 2400 - 4500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Pécsen az ablakcsere utáni helyreállítás szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Pécsen?

Most 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKCSERE UTÁNI HELYREÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: ablakcsere utáni helyreállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy megbízható ezermester az ablakcsere utáni helyreállítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor ezermestert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Pécsen