Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 5200-9800 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 jogi tanácsadó most online

Renáta B.

Renáta B.

Kedvezményt adok

Tunde F.

Tunde F.

Tapasztalt vagyok

Bohm Z.

Bohm Z.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Pécsen?

5200 - 9800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Hajdu Szilvia vagyok, a Hajdu Könyvelő Iroda Bt. ügyvezetője. 20 éve foglalkozom könyveléssel, több mint 10 éve saját irodát hoztam létre. Miskolcon, Diósgyőrben található az iroda. Vállalok könyvelést távmunkában is, sok ügyfelem budapesti, illetve vidéki. Zephyr Integra programmal dolgozom, amely szintén egy 20 éves múlttal rendelkező program rengeteg lekérdezhetőségi lehetőséggel. Számomra kiemelt fontosságú az ügyfeleimmel a rendszeres kommunikáció, tájékoztatás a változásokról és egyéb adózási lehetőségekről, illetve a könyvelési anyagok naprakész feldolgozása. Nagyon elhivatottnak érzem magam, és szerencsésnek, hogy a hobbim lehet a munkám. SZOLGÁLTATÁSOK: Társaságok, egyéni vállalkozók, társasházak, szociális szövetkezetek, lakásszövetkezetek, civil szervezetek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, hatóságok előtti képviselete.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, naprakész tudású mindent is megoldunk típusú könyvelőiroda. Ne keress tovább, megtaláltad amire szükséged van! :)

Richárd
2 éve

Miskolci könyvelőirodánk számviteli szolgáltatást nyújt egyéni és társas vállalkozók (kft., bt., kkt., zrt.), egyesületek, alapítványok, civil szervezetek, szövetkezetek (szociális szövetkezet), őstermelők és magánszemélyek részére. Szolgáltatásaink akár országos szinten (távkönyvelés) is igénybe vehetők.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló válaszidők, segítőkész, korrekt, kompetens.

Éva
2 éve

Rákosy Katalin egyéni vállalkozó vagyok. 25 éves szakmai tapasztalatom van a könyvelés területén. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Vállalom egyéni vállalkozó és cégek könyvelését. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködöm, bármikor el tudnak érni.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek, segítőkészek és viszonylag olcsón dolgoznak.

Kinga
2 éve

Tudatos Könyvelés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mióta vállalkozásom van, azóta dolgozom a Ködmön Könyvelőirodával. És azóta elégedett vagyok. Teljesen, nagyon. A szolgáltatással éppúgy, mint az ügyfél élménnyel. Vagyis azzal, ahogyn ügyfélknt megélem ezt a kapcsolatot. Szuper élmény velük beszélni, Kriszta kezében tudni a dolgaimat. Mert biztonságot ad és mindíg megnyugtató választ kapok a kérdéseimre.

Anikó
2 éve

Professzionális Könyvelés Rugalmas könyvelés – felkészülés az adóügyi elszámolásra aggodalom és rohanás nélkül.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

10/10 would makro my micro again

István
3 éve

Könyvviteli szolgáltatás Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt. Válassza ki szabadon. Kell majd egy jó könyvelő. Kérjen ajánlatot. Kiváló könyvelők. Gyors, hatékony választás. Ajánlatok táblázatban. Országos névjegyzék. Találd meg a legjobbat.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt konyveloceg

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a konyhai munkalap beépítés átlagos díja 2300 - 4400 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Pécsen a konyhai munkalap beépítés szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Pécsen?

Ebben a pillanatban 45 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: konyhai munkalap beépítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A konyhai munkalap beépítés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas