Visszadó nyilatkozat: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 adótanácsadó közül! Korrekt visszadó nyilatkozat árak: 4400-8300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 adótanácsadó most online

Krisztián V.

Krisztián V.

Kedvezményt adok

Kitti N.

Kitti N.

Tapasztalt vagyok

István K.

István K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a visszadó nyilatkozat Pécsen?

4400 - 8300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Közel 20 éve működő egyéni vállalkozásom a gazdasági szféra szinte minden ágában szerzett tapasztalatot.

 • Visszadó nyilatkozat

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Egy családi ház átalakítva "iroda komplexummá " . Több cég is található a megadott címen. Én az U.H.K. kft kerestem fel ezen a helyen.

Tünde
2 éve

A PerfectGroup Könyvelőiroda egy innovatív, vevőorientált számviteli szolgáltatással foglalkozó gazdasági társaság, mely az ügyfelek pénzügyi védelmét elősegítendő 100.000.000 Ft keretösszegű tevékenységi felelősségbiztosítással rendelkezik. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a irodánk technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és a magyar vállalkozások sikeréhez. Irodánkkal kapcsolatos további információt a https://perfectgroup.hu oldalon talál.

 • Visszadó nyilatkozat

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható és pontos könyvelés. Mindenkinek csak ajánlani tudom az irodát!

Tünde
2 éve

Cégünk azzal a céllal jött létre, több mint 10 évvel ezelőtt, hogy társaságok és egyéni vállalkozók részére minden részletre kiterjedően komplex számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson. Több mint 20 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezünk, így lehet szó most induló vállalkozásról, vagy egy már régebb óta működő tapasztalt cégről, mi minden esetben rendelkezésre állunk.

 • Visszadó nyilatkozat

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, gyors ügyintézés. Magas színvonalú jogszabály ismeretek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Zoltán
2 éve

Több mint 20 éve működő kft. magas szakmai színvonalon vállalja egyéni vállalkozók, bt.-k és kft.-k könyvelését, bérszámfejtését, valamint adótanácsadást, cégalapítást, illetve cégképviseletet.

 • Visszadó nyilatkozat

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Cabinet local tres efficace et multilangues.

Kiss
2 éve

Cégünk a Rendbe-Rak Kft. egy családi vállalkozás, mely 1992 óta végez könyvelési, és bérszámfejtési szolgáltatást. Partnereink között megtalálhatóak kisebb egyéni vállalkozások, valamint nagyobb létszámú cégek is, melyeknek a könyvelésen kívül a bérszámfejtést is végezzük. A jogszabályoknak megfelelő, pontos, precíz munkát végzünk.

 • Visszadó nyilatkozat

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a könyvelőirodára. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, a naprakész tájékoztatással és nem utolsósorban, az árak is nagyon korrektek. Csak ajánlani tudom.

János
2 éve

Online Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Segítünk tisztán látni! Forduljon Ön is az ICT Európa Finance adószakértői csapatához! IFRS, TAX, US GAAP, HGB. Business advisory.

 • Visszadó nyilatkozat

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kedves, pontos, precíz szolgáltatás kapok. Szívesen ajánlom megbízható üzletembereknek. Tisztelettel: Vass Ernő

Levente
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó visszadó nyilatkozat közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a bútorgyártás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Pécsen?

Most 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával bízható meg bátran: bútorgyártás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos a bútorgyártás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas