Pénzforgalmi elszámolás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 39 adótanácsadó közül! Korrekt pénzforgalmi elszámolás árak — 5500-10400 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 adótanácsadó most online

Richárd F.

Richárd F.

Kedvezményt adok

Jenő S.

Jenő S.

Tapasztalt vagyok

Daniella F.

Daniella F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a pénzforgalmi elszámolás Pécsen?

5500 - 10400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Mérlegeljen és követeljen biztonságot! Társaságunk az aktuális számviteli előírásoknak megfelelően, a határidők betartásával nyújt komplex könyvviteli szolgáltatást olyan cégeknek, akik megbízható, hosszú távú partnert keresnek. Csapatunk sok éves szakmai múlttal rendelkezik a könyvelés területén. Szeretné nyomon követni költségei, bevételei és eredménye alakulását? Szeretne időben hozzájutni minden, cégét érintő információhoz? Amennyiben úgy érzi, hogy vállalkozását nagyobb biztonságban szeretné tudni, szeretné elkerülni az esetleges büntetéseket, bírságokat, vagyis nyugodtan szeretne aludni, akkor várjuk Önt is budai irodánkban! 7 ok, hogy miért válasszon minket? 1, Kizárólag sok éves tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelők: Nem hiszünk a nevét adó könyvelő + munkát elvégző adatrögzítők” modellben. Ügyfeleink bizonylataival szakmai tapasztalattal bíró pénzügyminisztériumnál regisztrált mérlegképes könyvelő kollégáink dolgoznak. 2, Folyamatos kapcsolattartás: Önnel a cég vezetője vagy egy mérlegképes könyvelő szakértőnk fogja tartani a kapcsolatot, nem recepciós vagy adatrögzítő. 3, Magas szintű szakképzettség: Munkatársaink a mérlegképes könyvelő végzettség mellett további képesítésekkel rendelkeznek. (Okleveles közgazdász, adótanácsadó) 4, Nincs hűségnyilatkozat: Nem szerződéssel akarjuk Önt magunkhoz láncolni, hanem az elvégzett munkánk minőségével. 5, Elégedett ügyfelek: Bizalommal és elégedettséggel jutalmaznak bennünket üzletfeleink. 6, Felelősségbiztosítással rendelkezünk. 7, Teljes és örökre szóló titoktartás.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Disgusting communication with clients

Leó
2 éve

Társaságunk több mint 20 éve lát el könyvelői feladatokat. Főként dunántúli mikro- és kis-középvállalkozások, egyéni vállalkozók részére nyújtjuk szolgáltatásainkat. Ügyfélkörünk a gazdaság szinte valamennyi szektorára kiterjed a termék előállítástól a szolgáltatásig. Szakembereink képzettek, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül precíz, felkészült csapat. Csak ajánlani tudom őket.

József
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, több éves adóellenőri tapasztalattal az alábbi szolgáltatásokat biztosítom ügyfeleimnek:

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Erzsi már 2 éve könyvel nekem. Minden szuper vele. Gyors, precíz. Csak ajánlani tudom :)

Vanessza
2 éve

Könyvelőirodánkat Érden a Botond utca 33. szám alatti ingatlanban találja meg. Az ingatlan kizárólag a vállalkozást szolgálja, külön tárgyaló helységgel is rendelkezik, melyben akár késői időpontban is tudjuk fogadni ügyfeleinket. Vállalkozásunk létrehozásakor az volt a célunk, hogy ne csak egy adatrögzítő iroda legyünk a sok közül, hanem egy olyan könyvelési szolgáltatást végző irodát működtessünk, mely rendszeresen tájékoztatja, tanácsokkal látja el és figyelmezteti ügyfeleit a várható nehézségekre. Véleményünk szerint egy jó könyvelő már a vállalkozás megkezdésekor látja, hogy az adott tevékenység mellett milyen adófizetési kötelezettségek várhatóak és ezek alapján tud adózási módot és akár vállakozási formát javasolni. Kezdetben egy betéti társaságként végeztünk számviteli munkát, majd 2007. 09. 02-án megalakítottuk a Profi-Kont 2007 Kft.-t magyar magánszemélyek közreműködésével. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel, több éves szakmai gyakorlattal, könyvvizsgálati lehetőséggel és ügyvédi háttérrel rendelkezünk.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kedves társaság, nagyon jól dolgoznak. Mindent elmondanak úgy hogy én is megértsem, a könyvelés és a bérszámfejtés 5*. Mindenkinek ajánlom Őket!

Fruzsina
2 éve

Több,mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött az alábbiakat tudjuk biztosítani az Ön vállalkozásának: - Precíz és megbízható számviteli és adótanácsadói szolgáltatás - Optimalizált működés elősegítése - Mindig elérhető és felkészült kollégák - Komplex szolgáltatás (könyvvizsgáló, ügyvédi együttműködés) Szolgáltatásaink: - Cégek és egyéni vállalkozások könyvelése - Bérszámfejtés - Mérlegkészítés - SZJA bevallás - Hatóságok előtti képviselet

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A JOY TFA az a vállalkozás, ahogyan az ügyfelek elképzelik a könyvelést.

Tamás
2 éve

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. 10 éves tapasztalat. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. Adószakértő ügyvédek.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, alapos könyvelő.

Mihály
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó pénzforgalmi elszámolás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen az ikea összeszerelés átlagos ára 4700 - 8900 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Pécsen az ikea összeszerelés szolgáltatáshoz már 56 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Pécsen?

Ebben a pillanatban 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: ikea összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az IKEA összeszerelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas