Vállalkozás indítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 40 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 6200-11600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 adótanácsadó most online

Miklós L.

Miklós L.

Kedvezményt adok

Krisztián G.

Krisztián G.

Tapasztalt vagyok

László C.

László C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Pécsen?

6200 - 11600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvviteli szolgáltatás Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt. Válassza ki szabadon. Kell majd egy jó könyvelő. Kérjen ajánlatot. Kiváló könyvelők. Gyors, hatékony választás. Ajánlatok táblázatban. Országos névjegyzék. Találd meg a legjobbat.

 • Vállalkozás indítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt konyveloceg

György
2 éve

Hajdu Szilvia vagyok, a Hajdu Könyvelő Iroda Bt. ügyvezetője. 20 éve foglalkozom könyveléssel, több mint 10 éve saját irodát hoztam létre. Miskolcon, Diósgyőrben található az iroda. Vállalok könyvelést távmunkában is, sok ügyfelem budapesti, illetve vidéki. Zephyr Integra programmal dolgozom, amely szintén egy 20 éves múlttal rendelkező program rengeteg lekérdezhetőségi lehetőséggel. Számomra kiemelt fontosságú az ügyfeleimmel a rendszeres kommunikáció, tájékoztatás a változásokról és egyéb adózási lehetőségekről, illetve a könyvelési anyagok naprakész feldolgozása. Nagyon elhivatottnak érzem magam, és szerencsésnek, hogy a hobbim lehet a munkám. SZOLGÁLTATÁSOK: Társaságok, egyéni vállalkozók, társasházak, szociális szövetkezetek, lakásszövetkezetek, civil szervezetek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, hatóságok előtti képviselete.

 • Vállalkozás indítás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, naprakész tudású mindent is megoldunk típusú könyvelőiroda. Ne keress tovább, megtaláltad amire szükséged van! :)

Richárd
2 éve

Miskolci könyvelőirodánk számviteli szolgáltatást nyújt egyéni és társas vállalkozók (kft., bt., kkt., zrt.), egyesületek, alapítványok, civil szervezetek, szövetkezetek (szociális szövetkezet), őstermelők és magánszemélyek részére. Szolgáltatásaink akár országos szinten (távkönyvelés) is igénybe vehetők.

 • Vállalkozás indítás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló válaszidők, segítőkész, korrekt, kompetens.

Éva
2 éve

Rákosy Katalin egyéni vállalkozó vagyok. 25 éves szakmai tapasztalatom van a könyvelés területén. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Vállalom egyéni vállalkozó és cégek könyvelését. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködöm, bármikor el tudnak érni.

 • Vállalkozás indítás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek, segítőkészek és viszonylag olcsón dolgoznak.

Kinga
2 éve

Tudatos Könyvelés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit.

 • Vállalkozás indítás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mióta vállalkozásom van, azóta dolgozom a Ködmön Könyvelőirodával. És azóta elégedett vagyok. Teljesen, nagyon. A szolgáltatással éppúgy, mint az ügyfél élménnyel. Vagyis azzal, ahogyn ügyfélknt megélem ezt a kapcsolatot. Szuper élmény velük beszélni, Kriszta kezében tudni a dolgaimat. Mert biztonságot ad és mindíg megnyugtató választ kapok a kérdéseimre.

Anikó
2 éve

Professzionális Könyvelés Rugalmas könyvelés – felkészülés az adóügyi elszámolásra aggodalom és rohanás nélkül.

 • Vállalkozás indítás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

10/10 would makro my micro again

István
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a jysk bútorok összeszerelés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Pécsen a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 61 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Pécsen?

Ebben a pillanatban 47 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: jysk bútorok összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: jysk bútorok összeszerelés?

A jysk bútorok összeszerelés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas