Adószámos magánszemély adózása: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 49 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély adózása árak — 6300-11900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 adótanácsadó most online

Henrietta M.

Henrietta M.

Kedvezményt adok

Sándor K.

Sándor K.

Tapasztalt vagyok

Norbert K.

Norbert K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély adózása Pécsen?

6300 - 11900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Ha csak tervezi vállalkozása indítását, vagy már vállalkozó, de bizonytalan adózási kérdésekben kérjen információt. Regisztrált mérlegképes könyvelőként teljes körű könyvelést végzek. Távkönyvelés bizonylatait e-mailban, illetve postán is eljuttathatja hozzám. Cégem 2006-ban alakult. Könyvelő és mint közgazdász tapasztalom, hogy a vállalkozások és vállalkozók milyen nehéz helyzetben vannak, ha vállalkozást vezetnek. Közel 30 éves tapasztalattal hátam mögött ebben segítek szolgáltatásaimmal számukra.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Németországi munkavégzésem ideje alatt több éven keresztül készítették el az adóbevallásomat. Maximálisan elégedett voltam. gyorsak, korrektek.

Rezső
2 éve

15 évig dolgoztam egy azon helyen pénzügyi vezetőként, ahol a feladataim közé tartozott a cég könyvelése plusz egy ügyvédi iroda könyvelése is mellette a munkaügyet és a bérszámfejtéssel is én foglalkoztam, de sajnos megszűnt a munkahelyem. Jelenleg keresem a helyem, és úgy gondoltam belevágok, hogy önmagam főnöke legyek. A volt munkahelyem fő profilja követelés kezelés volt. Folyamatosan képzem magam, képzéseken, fórumokon stb. Regisztrált mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási szakelőadói végzettséggel rendelkezem. Jelenleg könyvelés mellett követelés kezeléssel, fizetési meghagyások kibocsátásával is foglalkozom. Ügyvédi háttér biztosítás mellett cégalapítást, törzstőke emelést, cégadatok módosítását vállaljuk Dr. Földvárszki Szimonette Ügyvédnő és Dr. Tarjányi Tamás Ügyvéd Úr segítségével. Követelés kezelést a felszólítástól a bírósági perig végig visszük megfelelő szakmai tudás birtokában. Jelenleg egy kereskedelmi lánc könyvelői csapatát erősítem. Nem is szeretnék Ódákat zengeni magamról, hogy ilyen meg olyan szakmai tudás van mögöttem, és több száz ügyfél. Csak annyit kérek adjon egy esélyt, hogy megismerhessen, utána el lehet dönteni saját tapasztalata alapján, hogy megéri -e a engem választani, hiszen írni annyit mindent tudnék, úgysem tudja senki ellenőrizni. Jobb szeretem az őszinteséget, egyet tudok, ha valakinek elvállalom a könyvelését igyekszem a legjobb szakmai tudásommal azon lenni, hogy elégedett ügyfélként köszönthessem. A könyveléssel kapcsolatot tevékenységemet a férjem Pető Gyula E.V. (KATA) keretein belül végzem. A vállalkozás könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Teljes mértékben elégedett vagyok a könyvelő iroda munkájával a vállalkozás vezetőével és a munkatársakkal.

Szatmári
2 éve

A RÉGIÓ Könyvszakértő és Számviteli Szolgáltató Kft. jogelődje a RÉGIÓ Zrt. 1992-ben alakult majd 1998-ban alakult át Kft-vé. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely az elmúlt évtizedekben nagy szaktudást és tapasztalatot halmozott fel. Tevékenységünk első sorban könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadói és számviteli szolgáltatás. A piac folyamatos változásához és ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva célunk minél magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtása. Ügyfeleinkkel közös érdekünk, hogy hosszú távú, jó munkakapcsolatot tudjunk kialakítani. Szolgáltatásainkkal a cégalapítástól kezdve az esetleges végelszámolásig végigkövetjük a vállalkozások életét. Vállaljuk cégek : alapításánál a társasági forma megtervezését, szoros együttműködést az ügyvédi irodával, adatfelvételtől kezdve az adózási és bejelentési kötelezettségekkel kapcsolatos ügyintézést, a szükséges hivatalokhoz való bejelentkezést. A folyamatos könyvelés mellett a cégeket naprakész információkkal látjuk el, segítséget nyújtunk adókérdésekben és az adóoptimalizálásban is, emellett tájékoztatást küldünk az adóváltozásokról, az adófizetésekről és a cég eredményességéről. Kollégáink folyamatosan segítenek eligazodni ügyfeleinknek a jogszabályok útvesztőjében. Adóellenőrzés során eljárunk ügyfeleink helyett, és segítünk, hogy a lehető legeredményesebb legyen a hatóságokkal a kapcsolattartás. Ügyfélkörünk rendkívül változatos szinte valamennyi létező szektorban jelen vannak az általunk képviselt cégek. Erősségünknek tartjuk, hogy lehetőségünk nyílt több iparág specializációival is találkozni, azokban biztos tudást szerezve elmélyülni. Néhány példát említve - a teljesség igénye nélkül - referenciákkal rendelkezünk az alábbi ágazatokban: mezőgazdaságok, termelő vállalkozások, vendéglátói egységek, személygépjármű kereskedések , fuvarozás és szállítmányozás, dohányboltok , egyéni és KATA-s vállalkozások. Irodánk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

 • Adószámos magánszemély adózása

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Évek óta a Külföldi Adó Bt-vel készíttetjük a férjem adóbevallását. A cégről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Korrekt,precíz tájékoztatás. Udvarias ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom ennek a cégnek a szolgáltatásait.

Zsoltné
2 éve

A Balaton déli partján élek. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem . Postaforgalmi szakközépiskolai érettségi után elvégeztem a mérlegképes könyvelői felsőfokú okj-s tanfolyamot, és megfelelő szakmai tapasztalat megszerzése után regisztráltam a BM hivatalos névjegyzékébe. 2010-ben sikeresen államvizsgáztam a kaposvári egyetemen közgazdász pénzügy- számvitel szakon .

 • Adószámos magánszemély adózása

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

3 Éve dolgozunk együtt, nagyon elégedett vagyok a közös munkával. Naprakész szakértelem, segítőkész hozzáállás.

László
2 éve

NAV-nál dolgozott tanácsadók Minőségi könyvelés Szombathely belvárosában nagy tapasztalattal, profi csapattal! Kérjen cégére szabott árajánlatot, ha nem elégedett jelenlegi könyvelőjével! Bérszámfejtés.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat.

Eszter
2 éve

Felelősségbiztosítási háttérrel, vezetői szinten szerzett széles spektrumú (ipari, építőipari, mezőgazdasági-erdőgazdasági, nagy– és kiskereskedelmi, egészségügyi, utazásszervező, szállodai vállalkozások, távközlési, jogi, üzleti, pénzügyi, informatika stb. szolgáltatások, számítástechnikai rendszerek véleményezése, telepítése, betanítása) szakmai tapasztalat, több évtizedes könyvvizsgálói működés, adótanácsadás, igazságügyi adószakértés, munkaügyi, jogi tanácsadás, teljes körű bérszámfejtési, TB. ügyintézési, számítástechnikai ismeretek stb. birtokában komplex üzleti szolgáltatásokat, feladatokat tudunk teljesíteni. Az elvárásokkal és a teljesítménnyel arányos, megegyezés szerinti díjazással, magas szakmai igényességgel végezzük el a feladatokat, amennyiben nem kizárólagosan munkaviszonyban van lehetőség megszervezni a teljesítésüket. • a szerződések értelmezésében, elemzésében való nagy szakmai gyakorlattal, • a jogszabály olvasásban és alkalmazásban való több éves jártassággal, • az ügyfelekkel kapcsolatos feladatok komplex kezelésével, • jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséggel, • a szakmai és a minőségi munkavégzés iránti elkötelezettséggel, • a tartós munkakapcsolat és lojális együttműködés iránti igénnyel, • a megfelelő felelősségbiztosítással, mérlegképes regisztrációval, • számlaképes viszonyban, komplex és teljes körű számviteli, könyvelési, bérszámfejtési feladatokat önállóan tudunk saját RLB programmal, vagy az alkalmazott könyvelőprogramhoz való távoli hozzáférés biztosításával, távadat feldolgozással, vagy bármely más könyvelőprogrammal, NEXON bérprogram alapos ismeretével teljesíteni. A képesítéseink adóhatóságok előtti képviseletet, adótanácsadói, könyvvizsgálati, munkaügyi feladatok, igazságügyi szakértői, jogi szolgáltatások teljesítését, ezek szakmai irányítását, ellenőrzését teszik lehetővé. Iparszakos üzemgazdász, pénzügy szakos közgazdász és közgazdaságtudományi egyetemi doktori cím alapján számviteli és elemzés szaktudományi, továbbá jogi végzettséggel rendelkezünk. A felhalmozott nagy szakmai tapasztalat és a vállalkozásokban vezetői szinten szerzett széles spektrumú szakmai ismeretek birtokában együttműködő partnerük lehetnénk az üzleti, üzletviteli feladatok teljesítésében a kiválasztott célkitűzéseik meg-valósításában, a tevékenységük kiterjesztésében, a működésük növelésében. Ezzel kapcsolatos bármilyen információ és kérdés esetén kérem írjanak. A kapcsolattartás a munkaidő bármely órájában biztosított telefonon, interneten, telefaxon, vagy személyesen. Tisztelettel Dr. Balogh Endre Kamarai tag könyvvizsgáló: 000 130 Igazságügyi adó,– járulék– és könyvszakértő 3310

 • Adószámos magánszemély adózása

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Teljeskörű szolgáltatásnyújtás, megbízható szakemberek.

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély adózása közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a forgószék összeszerelés átlagos díja 1800 - 3300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Pécsen a forgószék összeszerelés szolgáltatáshoz már 56 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Pécsen?

Jelenleg 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: forgószék összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a forgószék összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas