Ablak gipszkartonozása Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 gipszkartonozó szakember közül, 22800-42800 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a ablak gipszkartonozása! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Gergely

Gergely

A környeken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az ablak gipszkartonozása Salgótarjánban?

22800 - 42800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Sándor K.
Sándor K. 3109 Salgótarján Online

Szeretem a szakmámat , és vállalom. A munkámat precízen a legjobb tudássom szerint elvégzem rövidhatáridővel. Minden kiszállás akár munka egyeztetés, vagy ajánlattétel ,mely személyes megjelenést kíván Általam végzett munkákra 5 év garanciát vállalok, kivéve az alkatrészekre. Csak új alkatrészekkel dolgozom. Főbb szolgáltatásaink: fém lépcső gipszkartonozás; gipszkartonozás csempére, gipszkarton ragasztása, beton festés

 • Ablak gipszkartonozása

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, megbízható, szép végeredmény, ráadásul korrekt áron.

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Mi garantáljuk a kiváló minőséget. Lakásfelújításához Kérjen Ajánlatot mielőbb! Fő profilunk: Panel konyha felújítás; Nemesvakolat felhordás; Parketta festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Ablak gipszkartonozása

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbizhato, pontos, minosegi munkat vegzett.Emberileg segitokesz.

Dániel B.
Dániel B. 3141 Salgótarján Online

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Fűtés rézcső festés; Wc csempézés. Rendbe rakjuk otthonát

 • Ablak gipszkartonozása

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok a munkájával,a hozzáállásával ,a gazdaságos és probléma megoldóképességével .Segítőkész.Emberileg és szakmailag is elégedett voltam.Köszönöm neki a munkáját!

Gábor P.
Gábor P. 3102 Salgótarján Online

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Konyha festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Ablak gipszkartonozása

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkezett, egyértelmű ajánlatot adott. Rugalmasan meg tudtunk oldani minden felmerülő problémát. Nagyon igényes a minőségre, szép munkát végez. Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni minden alkalommal.

Sándor H.
Sándor H. 3104 Salgótarján Online

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Belső vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A "Qjob"-n nagyon jó értékeléseket kapott, ez megalapozta a bizalmat részemről. Megkeresésemre gyorsan jelentkezett, s egyből meg is állapodtunk. Számomra fontos volt egy mielőbbi munkakezdés és egy reális, elfogadható ár, melyek teljesültek is. A munkát szépen elvégezte, csak ajánlani tudom.

Öntvény hegesztés gyorsan. Helyszíni kiszállás kérésre, széles referenciákkal. Alumínium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is. Gyors munkavégzés.

 • Ablak gipszkartonozása

  14800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Correct and professional mechanics, I can recommend to anyone, with reasonable prices and they speak English as well.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ablak gipszkartonozása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak gipszkartonozása: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ablak gipszkartonozása átlagára 16100 - 30200 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Salgótarjánban?

Most 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert keresned amennyiben a következőre van szükséged: ablak gipszkartonozása.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember az ablak gipszkartonozása mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha profi gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ablak gipszkartonozása és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas