Ablakcsere utáni helyreállítás Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ablakcserét követő helyreállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Ablakcsere utáni helyreállítás Salgótarjánban - 20 képzett szakember a rendelkezésedre áll! Kérj ajánlatot és élvezd a gyors és minőségi szolgáltatásainkat. Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 ablakcserét követő helyreállító most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ablakcsere utáni helyreállítás Salgótarjánban?

4300 - 8100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ablakcserét követő helyreállítót!

Gábor M.
Gábor M. 3100 Salgótarján Online

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben Budapest és vonzáskörzete. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Ablakszigetelés. Fa ajtó javítás. Fa ablak javítás.

 • Ablakcsere utáni helyreállítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Elsikkadt a rendelések, nem nyomtam le a rendelés gombot... Kimentem az új telephelyre, készségesen kikeresték nekem és AZONNAL legyártották! Bankkártyával fizettem, a számla is rendben van, otthonteremtésihez külön tételes számla kellett!

Gyula H.
Gyula H. 3104 Salgótarján Online

A 3+3 M Ft-os lakásfelújítási program része az ablakok és ajtók cseréje is. Buda Ablak - 10 év garancia, széles választék, ingyenes tanácsadás, kiváló árak! Teljeskörű szolgáltatás.

 • Ablakcsere utáni helyreállítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű, gyors kiszolgálás. És nincs olyan, higy nincs.

Verhetetlen Árak Pest Megyében. Ingyenes Felmérés 5 Év Gyártói garancia. Széles választék. Ablakcsere? Nálunk Olcsóbbat nem Találsz. Ablakcsere akár 1 héten belül.Akár...

 • Ablakcsere utáni helyreállítás

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Ablakpárkányt rendeltünk tőlük. Sajnos az egyik darab hibás volt, a védőfólia alatt. Jeleztük,de azóta sem történt semmi. Nem reagálnak e-mailben, nem veszik fel a telefont. Egyikünk számát le is tilthatták. Remélem csak valami véletlen és pár napon belül visszakapjuk a pénzünket.

Sándor D.
Sándor D. 3102 Salgótarján Online

A 3+3 M Ft-os lakásfelújítási program része az ablakok és ajtók cseréje is. Buda Ablak - 10 év garancia, széles választék, ingyenes tanácsadás, kiváló árak! Több éves tapasztalat.

 • Ablakcsere utáni helyreállítás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta visszajáró vásárló vagyok. Mindig elégedett voltam.

L Farkas
2 éve
Zoltán A.
Zoltán A. 3104 Salgótarján Online

A Kömmerling műanyag nyílászárók évtizedek múltával is híven szolgálja Önt és családját. Magasan képzett értékesítőink-beépítő szakembereink garancia az ügyfeleink elégedettségére.

 • Ablakcsere utáni helyreállítás

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Vigyázat! Nem tisztességes üzleti hozzáállás. A megrendelés ellenértékét előre átveszik, nem teljesítenek, mondvacsinált kifogások. Többszöri felszólítás ellenére a pénzünket nem utalták vissza, jelentős anyagi és erkölcsi kárt okoztak cégünknek. ( már 5 hónap eltelt ) A továbbiak nyilvánosak !!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ablakcserét követő helyreállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester ablakcsere utáni helyreállítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakcsere utáni helyreállítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ablakcsere utáni helyreállítás átlagára 3000 - 5700 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Salgótarjánban az ablakcsere utáni helyreállítás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKCSERE UTÁNI HELYREÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: ablakcsere utáni helyreállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ezermester?

A jó ezermester pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: ablakcsere utáni helyreállítás?

Az Ablakcsere utáni helyreállítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy ezermestert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas