Ablakcsere utáni javítás Salgótarján területén!

Ablakszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ablakcserét követő javítás szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Salgótarján - ablakcsere utáni javítás szolgáltatásunk 20 szakemberrel. Hívjon most, ha minőségi és megfizethető megoldásokra van szüksége! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 ablakcserét követő javítás most online

József

József

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Tibor

Tibor

Érdekel.

Mennyibe kerül az ablakcsere utáni javítás Salgótarjánban?

2900 - 5400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ablakszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ablakcserét követő javítást!

Miklós J.
Miklós J. 3109 Salgótarján Online

Panel ablakok cseréjére specializálódott, profi csapattal várjuk hívását. Rövid átfutási idővel, kedvező áron, kiemelkedő minőségben cseréljük ablakát. Hívjon most! Rövid határidővel.

 • Ablakcsere utáni javítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, jó elhelyezkedés, remek parkolási lehetőség, kedves személyzet.

Zsolt B.
Zsolt B. 3102 Salgótarján Online

Műanyag Ablak - Minőségi megoldások, verhetetlen árak. Kérjen ajánlatot. Állandó 40%-os akció, és egyes termékeinkre további 5-10% kedvezmény. Precizitás. Személyes ügyfélszolgálat. Korrekt árak. Kiemelkedő tapasztalat. Megbízhatóság.

 • Ablakcsere utáni javítás

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Mindig kedvesek és segítőkészek.

Panel Ablakcsere - Minőségi megoldások, verhetetlen árak. Kérjen ajánlatot. Állandó 40%-os akció, és egyes termékeinkre további 5-10% kedvezmény....

 • Ablakcsere utáni javítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Jól felszerelt üzlet,tapasztalt,segítőkész eladók.

Sándor K.
Sándor K. 3104 Salgótarján Online

Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési...

 • Ablakcsere utáni javítás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A kicsi boltban eddig mindent megkaptam. Kedves, udvarias kiszolgalas. Mindenkinek jo szívvel ajanlom.

György K.
György K. 3141 Salgótarján Online

Új építésű családi házaknál, az elvárt energetikai szinthez javasoljuk a nyílászárókat. Kömmerling műanyag ablakok, akár passzív értékű hőátbocsátással rendelkeznek.

 • Ablakcsere utáni javítás

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

6 ablak és 1 erkély ajtó csere. Gyors, Precíz munka. A szakmeberek szépen eltakarítottak maguk után házon bellül és kivül is (bontásból származó hulladék). Munkavégzés közben figyeltek a környezetre, a bontásnál igyekeztek minnél kisebb kárt okozni a falban. A keletkezett falsérüléseket szépen kijavították.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ablakcserét követő javítás szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ablakszerelő ablakcsere utáni javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablakcsere utáni javítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ablakcsere utáni javítás átlagára 2200 - 4200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ablakszerelőt Salgótarjánban?

Most 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKCSERE UTÁNI JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ablakszerelő?

Egy ablakszerelő a következő munkával kereshető meg: ablakcsere utáni javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ablakszerelő?

Egy megbízható ablakszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha ablakszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas