Teljes körű ajtó felújítás bontás nélkül Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófelújítás bontás nélkül szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Felújítaná ajtaját Salgótarjánban? Bontás nélkül is lehetséges! 22 tapasztalt szakember áll rendelkezésére. Kérjen ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 ajtófelújítás bontás nélkül most online

Elek

Elek

Ma is elvállalom.

Zsolt

Zsolt

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ajtó felújítás bontás nélkül Salgótarjánban?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófelújítás bontás nélkülk Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófelújítás bontás nélkült!

József K.
József K. 3104 Salgótarján Online

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Bárhol beeéítjük Önnek. Importőrtől. Beépítési Akció. Országosan bárhol. Márkák: HiSec Ajtó, TerraSec Ajtó.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó bolt, jó választékkal.

Attila A.
Attila A. 3109 Salgótarján Online

Tekintse meg ajtó, beltéri ajtó, ablak, parketta, garázskapu akcióinkat. Ajtó, beltéri ajtó...

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

2 munkalap összemarás nem sikerült. A méret 4cm-el hosszabb lett (pedig rá is kérdeztem, de meggyőztek hogy ezt így kell számolni), begyűjtött jó pár sérülést a vadiúj lap (ezért nem vittem vissza korrekcióra), keksz nem került az élekre, így az illesztés nagyon nehéz volt és kicsit sorjás lett az egyik látható felület.

Ferenc T.
Ferenc T. 3102 Salgótarján Online

Válassz a magas minőségű falsíkba záródó ajtók közül! A termékek beépítését is vállaljuk. Válassz a különböző kivitelű, magas minőségű beltéri ajtók közül és rendelj egyszerűen! Szombati ügyfélszolgálat. Gyors kiszállítás. Szakértő ügyfélszolgálat.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ami kelhet, az itt meg van. Szuper bolt.

Péter B.
Péter B. 3100 Salgótarján Online

Budapest és környékén korrekt áron, gyors kivitelezéssel. Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ezt a kft-t messzire kerüld el!!!! Az elvállalt munkát minősithetetlenül végezték el. Mi 2018.junius 22 óta próbáljuk elérni,hogy a hibákat javítsák ki A telefon hivásomat már nem fogadják mivel a számomat már megismerik.Amikor egy ismerősöm telefonjáról próbáltam őket hîvni érdekes módon azonnal felvették!!!!! ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL Csak a pénzünket utaznak

Sándor O.
Sándor O. 3104 Salgótarján Online

Panel Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi...

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Egy kultúrált lapszabászat és minden van ami egy bútor összerakásához kell.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtófelújítás bontás nélkül szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó felújítás bontás nélkül közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó felújítás bontás nélkül: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ajtó felújítás bontás nélkül átlagára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Salgótarjánban az ajtó felújítás bontás nélkül szolgáltatáshoz már 18 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Salgótarjánban?

Most 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ FELÚJÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával bízható meg bátran: ajtó felújítás bontás nélkül vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha profi ajtószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ajtó felújítás bontás nélkül és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas