Minőségi ajtózár szerelés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtózár szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Salgótarjánban ajtózár szerelés szakembereket keres? Keressen minket és biztonságos otthona lesz! Tapasztalt és megbízható szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére. Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 ajtózár szerelő most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ajtózár szerelés Salgótarjánban?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtózár szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtózár szerelőt!

Mihály H.
Mihály H. 3104 Salgótarján Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Ajtózár szerelés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Zuverlässig und sprechen deutsch.

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Ajtózár szerelés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

János M.
János M. 3100 Salgótarján Online

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával.

 • Ajtózár szerelés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A Profik !!!

Tamás G.
Tamás G. 3102 Salgótarján Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Gyors ajtó zárcsere. Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves tapasztalat.

 • Ajtózár szerelés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiszolgàlás ötös

Ferenc K.
Ferenc K. 3104 Salgótarján Online

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Ajtózár szerelés

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtózár szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos ajtózár szerelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtózár szerelés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ajtózár szerelés átlagára 11800 - 22200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Salgótarjánban az ajtózár szerelés szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Salgótarjánban?

Most 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓZÁR SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok lakatost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakatost hívnod ha erre van szükséged: ajtózár szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakatos?

Egy jó lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: lakatos?

Ha egy megbízható lakatos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ajtózár szerelés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas