Zárcsere Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárcserés szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakemberek a Qjob-on vannak! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Salgótarján városában 20 szakember áll rendelkezésedre zárcserére. Változtass most biztonságosabb zárra! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, ne aggodj! Mondd el a feladatodat, és a Salgótarján környékén dolgozó szakembereink azonnal elküldik árajánlatukat, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod az értékeléseket, és további információkat kérhetsz! Minden ingyenes! Szeretnél biztonságosabb zárat? Válaszd a Qjob-ot! Lépj velünk kapcsolatba még ma!

3 zárcserés most online

Andras

Andras

Érdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a zárcsere Salgótarjánban?

11400 - 21500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárcserésk Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárcserést!

Mihály H.
Mihály H. 3104 Salgótarján Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Zárcsere

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Zuverlässig und sprechen deutsch.

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Zárcsere

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

János M.
János M. 3100 Salgótarján Online

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával.

 • Zárcsere

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A Profik !!!

Tamás G.
Tamás G. 3102 Salgótarján Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Gyors ajtó zárcsere. Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves tapasztalat.

 • Zárcsere

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiszolgàlás ötös

Ferenc K.
Ferenc K. 3104 Salgótarján Online

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Zárcsere

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárcsere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárcsere: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zárcsere átlagos ára 9800 - 18300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Salgótarjánban?

Most 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk lakatost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakatost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: zárcsere?

A zárcsere és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy lakatost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas