Zárnyitás Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárnyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen szakembereinket Salgótarjánban a zárnyitás problémáira! Professzionális és megbízható szolgáltatások. Hívja most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 zárnyitó most online

Andras

Andras

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a zárnyitás Salgótarjánban?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárnyitók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárnyitót!

Mihály K.
Mihály K. 3141 Salgótarján Online

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap.

 • Zárnyitás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Miklós T.
Miklós T. 3109 Salgótarján Online

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárnyitás

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Gábor V.
Gábor V. 3102 Salgótarján Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Zárnyitás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos. Csak ajánlani tudom!

Tamás N.
Tamás N. 3100 Salgótarján Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Zárnyitás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profi, alapos, gyors és minőségi munka! Köszönöm.

Ferenc B.
Ferenc B. 3100 Salgótarján Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Zárnyitás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak pontosak precizek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárnyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő zárnyitás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárnyitás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zárnyitás átlagos díja 7100 - 13400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a zárnyitás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Salgótarjánban?

Most 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRNYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk zárszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált zárszerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: zárnyitás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy zárszerelő?

Egy megbízható zárszerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas