Akril kád felújítása Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Váltsd valóra álmaid fürdőszobáját az akril kád felújító szolgáltatásunkkal! Tapasztalt szakembereink garantálják, hogy kádja újra olyan lesz, mintha épp most került volna beépítésre. Ne pazarold tovább az időt és pénzt új kádra! Az árak 50 000 és 120 000 forint között változhatnak, az ár függ az elvégzendő munka mértékétől. Hívj most és élvezd az új kád nyújtotta kényelmet!

4 kádfelújító szakember most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

12200 - 23000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Salgótarjánban!

József G.
József G. 3141 Salgótarján Online

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező épületgépészeti vállalkozás, amely mindennemű vízsszerelési feladatokat végez, a csap cserétől a komolyabb csőtörésig, a tulajdonos számára a lehető legkevesebb kellemetlenséggel. A gyors, pontos és hatékony munkavégzés érdekében vízszerelőink rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és gépparkkal.

  • Akril kád felújítása

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, pontos. Jó szakember. Ajánlom!

Károly
2 éve
István B.
István B. 3141 Salgótarján Online

Mobiltelefonról azonnal hívható, kattintson a telefonszámra. Hétköznapokon 7:00 – 17:00 óra között elérhető vagyok. Vízvezeték szerelő lakossági gyorsszolgálat fix árakon. Az árak bruttó árak, online számlázással. Az árak nem tartalmazzák az anyagköltséget és a parkolási díjat. Kiszállási díj Budapesten 5000.-Ft.

  • Akril kád felújítása

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Majd,ha ott jártam!

József
2 éve
Zoltán F.
Zoltán F. 3102 Salgótarján Online

Esztétika és funkcionalitás kéz a kézben. Prémium minőségű zuhanykabinok széles választéka. Legyen fürdőszobája háza ékköve. Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg kínálatunk. Szakértő ügyfélszolgálat. Akár ingyenes szállítás.

  • Akril kád felújítása

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz, a megbeszéltek szerint történt a munka kivitelezése. Nagyon köszönöm!

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerrel lehet eltávolítani a régi akril kádat a cseréhez?

A régi akril kád eltávolításához javasolt használni egy speciális kádeltávolító szerszámot, mint például a ROTHENBERGER R600 Kádeltávolító, amely ára kb. 25 000 Ft. Az eszköz segítségével könnyedén eltávolítható a kád anélkül, hogy károsítaná a környező falakat és burkolatokat. Azonban, ha nincs megfelelő tapasztalatod és szerszámod, javasolt szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel távolíthatok el karcolásokat az akril kádról?

Az akril kád karcolásainak eltávolításához javasoljuk a következő módszereket: finom szemcséjű csiszolópapír használata, speciális akril karcolás eltávolító krém alkalmazása vagy a kád felületének polírozása. A csiszolópapír ára kb. 500 Ft-tól kezdődik, míg az akril krém ára kb. 2000 Ft-tól érhető el. Azonban, ha a karcolások mélyek, javasoljuk szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen eszközökre van szükség az akril kád felújításához festék segítségével?

Az akril kád felújításához festék segítségével szükséges eszközök közé tartozik a megfelelő típusú és minőségű akrilfesték, ecsetek, hengerek, szivacsok, festékszórók, maszkolószalag, valamint alapozó és lakkozó anyagok. A megfelelő eszközök kiválasztásához javasolt szakértői tanácsadás igénybevétele. Árak és márkák változóak, így érdemes alaposan tájékozódni a beszerzés előtt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen eszközökre és anyagokra lesz szükségem az akril kád cseréjéhez?

Az akril kád cseréjéhez szükséges eszközök közé tartozik egy szerszámkészlet, amely tartalmazza a csavarhúzót, a fogókulcsot, a csővágót és a kád rögzítő készletet. Anyagok közül pedig szükséged lesz a kádhoz illő méretű alátétre, a csavarokra és a szilikonra. A szerszámkészlet ára általában 10 000-15 000 forint között mozog, míg az anyagok ára körülbelül 5 000-10 000 forint. Fontos, hogy a kád cseréjét profi szakember végezze el, hogy biztos lehess a munka minőségében és a kád hosszú élettartamában.

Olvas