Teljes körű kád felújítása Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját nálunk! Cégünk garantálja a minőségi szolgáltatást és a szakemberek professzionális munkáját Salgótarjánban és környékén. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot a felújítás árai között, amelyek 30 000 Ft-tól 100 000 Ft-ig terjednek, az árak az Ön kádja állapotától és méretétől függően változnak. Ne habozzon, hívjon minket még ma és tegye szebbé fürdőszobáját!

4 szakember fürdőkád javító most online

Barnabás

Barnabás

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

8900 - 16700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Salgótarjánban!

Márton M.
Márton M. 3109 Salgótarján Online

Az elmúlt 10 év alatt egyedülálló szakembergárdát alakítottunk ki elhivatott vízvezeték szerelőkből, akik szeretik, és kiválóan művelik a szakmájukat. Sőt, tisztában vannak a vízszerelést érintő legfrissebb technológiai újdonságokkal is. Olyan tapasztalt szakemberek, akik minden elképzelhető vízvezeték-szerelési problémával találkoztak már, és évtizedes rutinnal oldják meg a legnehezebb feladatokat, ügyfeleink 100%-os megelégedésére.

  • Kád felújítása

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló, megbízható szakember aki nem következő félévre ad időpontot! Biztosan ajánlani fogom!

Sándor
2 éve
Zsolt K.
Zsolt K. 3109 Salgótarján Online

Új családi házak építése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül.

  • Kád felújítása

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, igényes szakember. Jól kommunikál, udvarias, korrekt áron dolgozik, és még a tisztaságra is figyel.

Tibor
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Kád felújítása

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a penész problémát a kádhoz közel?

A penész problémájának megszüntetése a kádhoz közel többféle módon lehetséges. Első lépésként javasoljuk a penész eltávolítását valamilyen penészirtó szerrel, például a Domestos penészeltávolító spray-vel, melynek ára általában 1000-1500 forint körül van. Ezután fontos, hogy a kád környékét alaposan megtisztítsuk és szárítsuk, valamint rendszeresen szellőztessük a fürdőszobát, hogy a penész ne tudjon újra megtelepedni. Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes szakember segítségét kérni, aki speciális eszközökkel és módszerekkel tudja eltávolítani a penészt.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a vízkövet a kádból?

A legjobb megoldás a vízkő eltávolítására a savas tisztítószer használata, mint például a Cillit Bang Power Cleaner vízkőoldó, amely átlagosan 1500 forintba kerül. Vigye fel a tisztítószert a kádra, hagyja hatni 5-10 percig, majd öblítse le bőséges vízzel. Használjon kesztyűt és szellőztesse jól a helyiséget a tisztítás során.

Olvas

Népszerű kérdés

Van-e speciális tisztítószer, amit ajánlanak a kádhoz?

Igen, ajánlott a Cillit Bang Kádtisztító használata, amely ára átlagosan 1500 forint. Ez hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a kádból.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon távolíthatom el a foltokat a kád környékéről?

A legjobb módszer a kád környékén lévő foltok eltávolítására az, ha használunk egy erős tisztítószert, mint például a Cif Power & Shine. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a szappanmaradványokat és a vízkövet, és általában 500-1000 forintba kerül egy palack. Használat előtt mindig olvassuk el a használati utasítást, és ügyeljünk arra, hogy megfelelően szellőztessük a helyiséget.

Olvas