Zománc kád felújítása Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Hívjuk fel minden Salgótarjánban élő ügyfelünk figyelmét! Ha úgy érzed, hogy a fürdőszobád igényli a frissítést, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy teljes kádcserére, akkor a Zománc kád felújítása szolgáltatásunk az ideális megoldás számodra! A szolgáltatásunkkal garantáltan újjávarázsoljuk a kádat, és a felújítás után olyan lesz, mintha új lenne. Az árak a kád méretétől és állapotától függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy meg fogsz lepődni, mennyire kedvező áron tudunk felújítani egy kádat. Hívj most minket, és ne hagyd, hogy a régi és kopott kád tovább rontsa a fürdőszobád megjelenését!

4 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

Árpád

Árpád

erdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Salgótarjánban!

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén.

  • Zománc kád felújítása

    2900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó ès megbízható cég!!

József G.
József G. 3141 Salgótarján Online

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező épületgépészeti vállalkozás, amely mindennemű vízsszerelési feladatokat végez, a csap cserétől a komolyabb csőtörésig, a tulajdonos számára a lehető legkevesebb kellemetlenséggel. A gyors, pontos és hatékony munkavégzés érdekében vízszerelőink rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és gépparkkal.

  • Zománc kád felújítása

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, pontos. Jó szakember. Ajánlom!

Károly
2 éve
Ervin K.
Ervin K. 3100 Salgótarján Online

Víz vagy fűtésszerelőre van szüksége? Megbízható naprakész fiatalos csapat kedvező áron. Csapok, szifonok, elzárók, WC-tartályok szerelése és javítása kedvező áron. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Zománc kád felújítása

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

maximálisan meg voltam elégedve

János
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a szín kiválasztásakor a kád felújításakor?

A kád felújításakor a szín kiválasztásánál figyelembe kell venni a fürdőszoba általános stílusát, a falak és a padló színét, valamint a kád anyagát. A legnépszerűbb színek közé tartoznak a fehér, a krém és a szürke árnyalatai. Általában a kád felújítása ára a kiválasztott szín és anyag függvényében változik, általában 50-150 ezer forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart, amíg a zománc kád felújítása teljesen megszárad?

A zománc kád felújítása általában 24-48 órát vesz igénybe, hogy teljesen megszáradjon, és használatra készen legyen. Azonban javasoljuk, hogy legalább 72 órát várjon, mielőtt újra használná a kádat, hogy biztosan megfelelően megszáradjon és elkerülje a károsodást. A zománc kád felújításának ára általában 40 000-60 000 forint között van, attól függően, hogy a kád mérete és állapota.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú festéket kell használni a zománc kád felújításához?

A zománc kád felújításához ajánlott speciális zománcfestéket használni, mint például a Hammerite Zománcfesték, amely ára 3 500-4 500 forint között mozog. Fontos, hogy a felületet előkészítsük megfelelően, tisztítsuk le a rozsdát és a régi festékréteget, majd alaposan csiszoljuk le a felületet, mielőtt a festéket felvisszük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a zománc kád színhelyzetét?

A zománc kád színhelyzetét a legjobban a porcelán bevonatú kádak orvosolják, melyek ára általában 150 000-300 000 forint között mozog. Más lehetőségek közé tartoznak a zománcfelújító szolgáltatások, melyek ára általában 30 000-50 000 forint között van. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek a módszerek csak átmeneti megoldást nyújtanak, és a kád hosszú távon ismét el fogja veszíteni a színét. A legjobb megoldás a megelőzés, és a kád rendszeres tisztítása és karbantartása.

Olvas