Alaprajz tervezés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 építészmérnök közül, 3500-6600 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 építészmérnök most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Denes

Denes

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Salgótarjánban?

3500 - 6600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

János H.
János H. 3100 Salgótarján Online

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Alaprajz tervezés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rugalmasak, gyorsan dolgoznak, remek munkát végeztek jutányos áron.

3 dimenziós látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.900 Ft / nm áron. Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. Színek, importálása. Akár 24 órán belül. Renderelés. Fotorealisztikus képek.

 • Alaprajz tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Jobb híján adom az 5*-ot. Vasárnap lemerült az akksi a kocsiban, hétfőn hívtam őket, hogy segítsenek. Kijöttek, bikázás után elvitték az autót, hogy ne kelljen a kéthós és 3év alatti gyerekekkel kocsiba ülni. A további szükséges javításokról előzőleg telefonon tájékoztattak, másnap pedig részletes elszámolás után visszahozták a kocsit téliesítve. Az áraik is korrektek, máskor is őket választom.

Géza M.
Géza M. 3109 Salgótarján Online

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Magas elégedettség. Rugalmas partner. Ingyenes kiszállítás.

 • Alaprajz tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Profi, szakszerű, gyors, minőségi munka! Nagyon rendesek! Azonnal fogadtak! Le a kalappal!! Csak ajánlani tudom! :D

József F.
József F. 3100 Salgótarján Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket...

 • Alaprajz tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon alapos munkát végeznek, évek óta oda viszem a kocsit. Olajcsere, fékfolyadékcsere, az elfogyó hűtővíz miatti átvizsgálás és feltöltés, stb. A fékhez szükséges alkatrészért autóval elszaladtak, hogy ne kelljen várakozni. Extra volt, de elvállalták a hátsó ablakmosó javítását. A hozzáértésük vitathatatlan, a hozzáállásuk rendkivül pozitív. Öröm ide hozni a kocsit a város másik végéből, és az autó meghálálja.

Ferenc V.
Ferenc V. 3100 Salgótarján Online

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Alaprajz tervezés

  8700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Kicsi üzlet, meglepően nagy választék. Udvarias, gyors kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban az alaprajz tervezés átlagára 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: alaprajz tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök az alaprajz tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas