Minőségi házfelújítás tervezés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 építészmérnök közül, 6800-12800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a házfelújítás tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 építészmérnök most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a házfelújítás tervezés Salgótarjánban?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Tervezés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés....

 • Házfelújítás tervezés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, szép munkát végzett. A megadott határidőre elvégezte a munkáz

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen bárhol az országban.

 • Házfelújítás tervezés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, és megbízható. Mind a munkáját mind pedig a megbeszélt időpontokat, árakat és részleteket tekintve. Azon kevesek egyike, akinek a megrendelő megelégedettsége is nagyon fontos, lelkiismereti kérdés.

József N.
József N. 3141 Salgótarján Online

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Prémium Minőség. Gyors beszerelés. Egyedi Konyha. Garancia. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Házfelújítás tervezés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, megbízható.

Elhivatott célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk otthonában és munkahelyén egyaránt ahol a comfort, a design és a praktikusság szoros párhuzamban van egymással. Ügyfeleink stílusát és igényeit felmérve, valamint saját ötleteinket is felhasználva készítjük el a látványterveket. Partnereink közreműködésével azon dolgozunk, hogy a végeredmény minden igényt kielégítő legyen.

 • Házfelújítás tervezés

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó munkát végeztek, időben meg is lett, és nem is húztak le vagy tettek tönkre mást (ami sajnos manapság jellemző), nagyon elégedett vagyok, ha van valami ezután biztos ide fogok menni 😀 +jófejek, barátságosak, és jó a kommunikáció

Viktor S.
Viktor S. 3141 Salgótarján Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Házfelújítás tervezés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Többszöri javíttatásaim alkalmával mindig korrekt kiszolgálást kaptam úgy anyagilag, mint szakmailag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök házfelújítás tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házfelújítás tervezés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a házfelújítás tervezés átlagos ára 7400 - 14000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a házfelújítás tervezés szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Salgótarjánban?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZFELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: házfelújítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a házfelújítás tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: házfelújítás tervezés?

A házfelújítás tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy építészmérnökt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas