Burkolás Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 ezermester közül! Korrekt burkolás árak: 3700-6900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 ezermester most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvállalom.

Karoly

Karoly

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a burkolás Salgótarjánban?

3700 - 6900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

A leggyorsabb kivitelezés, felfor- dulás nélkül, 10 év garanciával.

 • Burkolás

  8400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Ajanlom! :)

Kéménybélelés és gázkészülék csere akár 1 nap alatt, teljeskörű ügyintézéssel....

 • Burkolás

  7700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, segítőkészek, mindig minden a megadott ütemben történik, termékük első osztályú!

Edina Csák
egy éve

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés.

 • Burkolás

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Barátságosak, gyorsak, fél 6 ig nyitva van, és lehet kártyával is fizetni...

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról. Szolgáltatások: Időt Álló Bádogos Munka, Időt Álló Tetőjavítás, Időt Álló Tetőfedés.

 • Burkolás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csalók!! A munkát félbehagyták és eltüntek persze a pénzt felvették. Egy ideig a tulajdonosnak nevezett Daróczi József felveszi a telefont, igéri hogy jönnek befejezik, maga rendes volt hozzánk , megyünk megcsináljuk befejezzük szépen" igéreteket teszi, majd később fel se veszi a telefont.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Burkolás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó kis hely

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű szolgáltatások Salgótarjánban