Térkövezés Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 burkoló közül! Korrekt térkövezés árak: 1600-3000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 burkoló most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Gergely

Gergely

Érdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a térkövezés Salgótarjánban?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel!

 • Térkövezés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szybka obsługa ok.

Csaba Molnar
egy éve

Ács, tetőfedő és bádogos munkák készítése, profi tetőfedő csapat, minőségi alapanyagok. Ingyenes felmérés. Akár 20 év garancia. Díjmentes árajánlat. Anyagbeszerzés.

 • Térkövezés

  9300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kellemes környezet profi kiszolgálás!

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia.

 • Térkövezés

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyfélcentrikus cég, keresik a megoldást és nagy leterheltség mellett is megpróbálják határidő előtt kiszolgálni az igényeket!

Palatetők és más régi tetőfedések garanciával felújítását, javítását vállaljuk. Palatető felújítás és régi fedések tetőfelújítása kedvező áron. Budapest és környékén. Ingyenes árajánlat. Ingyenes állapotfelmérés. Már 8 500 Ft / nm²-től. Széles anyagválaszték.

 • Térkövezés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Új tulaj van, sajnos egyelőre teljes a káosz.

Hné Ági
2 éve

Hívjon minket bizalommal, az ország bármely pontjáról és kérje ingyenes árajánlatainkat. Tetőfedés, ácsmunkák rövid határidővel, mérnöki pontossággal, elérhető áron, garanciával.

 • Térkövezés

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tudnak, amit az építkezésnél tudni kell. Óriási választék, kedves kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok