Teljes körű burkolás szeletelt téglával Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szeletelt téglával burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Salgótarján - szeletelt téglával burkolás, 22 szakember áll rendelkezésre. Kérjen ingyenes árajánlatot és hozza formába otthonát! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 szeletelt téglával burkoló most online

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Mennyibe kerül a burkolás szeletelt téglával Salgótarjánban?

7400 - 13800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szeletelt téglával burkolók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szeletelt téglával burkolót!

József V.
József V. 3100 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal!

 • Burkolás szeletelt téglával

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Térkövezést és kerítés építést végzett a CSAPAT, pontos, precíz munkával, kiváló minőségben. Örültünk, hogy Őket választottuk!

Ferenc K.
Ferenc K. 3104 Salgótarján Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Teljeskörű megoldások.

 • Burkolás szeletelt téglával

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás . Köszönöm

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Burkolás szeletelt téglával

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

István P.
István P. 3100 Salgótarján Online

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Burkolás szeletelt téglával

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, maximálisan segítőkész személyzet! (🐓😉) Egy dogot hiányoltam,ami a hordozható minta csempék! Könnyebben összehasonlítható lenne két burkoló! Egyébként csak ajánlani tudom!

Gábor D.
Gábor D. 3104 Salgótarján Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Minősített kézművesek. Wilio szabad. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Burkolás szeletelt téglával

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, gyors, pontos munkavégzés és nagyon szép munka. Köszönöm.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szeletelt téglával burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás szeletelt téglával közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás szeletelt téglával: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a burkolás szeletelt téglával átlagára 4400 - 8300 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Salgótarjánban?

Most 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS SZELETELT TÉGLÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: burkolás szeletelt téglával vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a burkolás szeletelt téglával mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas