Terasz burkolás Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj teraszburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Salgótarjánban 21 szakképzett szakember áll rendelkezésre teraszburkoláshoz. Válassza a legjobbat és élvezze a kiváló minőségű burkolatot! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 teraszburkoló most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Gusztav

Gusztav

Ma is elvállalom.

Andras

Andras

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a terasz burkolás Salgótarjánban?

6300 - 11900 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teraszburkolót!

József V.
József V. 3100 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal!

 • Terasz burkolás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Térkövezést és kerítés építést végzett a CSAPAT, pontos, precíz munkával, kiváló minőségben. Örültünk, hogy Őket választottuk!

Ferenc K.
Ferenc K. 3104 Salgótarján Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Teljeskörű megoldások.

 • Terasz burkolás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás . Köszönöm

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Terasz burkolás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

István P.
István P. 3100 Salgótarján Online

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Terasz burkolás

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, maximálisan segítőkész személyzet! (🐓😉) Egy dogot hiányoltam,ami a hordozható minta csempék! Könnyebben összehasonlítható lenne két burkoló! Egyébként csak ajánlani tudom!

Gábor D.
Gábor D. 3104 Salgótarján Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Minősített kézművesek. Wilio szabad. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Terasz burkolás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, gyors, pontos munkavégzés és nagyon szép munka. Köszönöm.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teraszburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves terasz burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok